BAUHN-LOGO

BAUHN ABTWPDQ-0223-C Stand karikimi me valë

BAUHN-ABTWPDQ-0223-C-Wireless-Charging-Stand-PRODUCT

A keni gjithçkaBAUHN-ABTWPDQ-0223-C-Wireless-Charging-Stand-FIG-1

 • A. Qëndrim i karikimit me valë
 • B. Kabllo USB-C
 • C. User Guide
 • D. Certifikata e Garancisë

Produkti MbaroiviewBAUHN-ABTWPDQ-0223-C-Wireless-Charging-Stand-FIG-2

 • A. Pad karikimi
 • B. Treguesi i Statusit LED
 • C. Porti USB-C

Akuzuar

Duke ngarkuar pajisjen tuajBAUHN-ABTWPDQ-0223-C-Wireless-Charging-Stand-FIG-3--2

 • Lidheni kabllon USB-C me një furnizim me energji 12V 2A ose 9V 1.67A (Qarkim i shpejtë 2.0 ose 3.0) (furnizimi me energji nuk përfshihet).
 • Treguesi i statusit LED do të ndizet blu, jeshile dhe më pas fiket.
 • Vendoseni telefonin tuaj inteligjent të kthyer nga lart në bllokun e karikimit duke përdorur bazën mbështetëse të mbajtësit të karikimit me valë për të mbështetur telefonin tuaj. Ju gjithashtu mund ta vendosni telefonin tuaj inteligjent në orientim peizazhi. Treguesi i statusit LED do të ndizet blu pasi telefoni të jetë rreshtuar saktë.
 • Nëse nuk ngarkohet asnjë pajisje, baza e karikimit me valë do të fiket pas 2 sekondash dhe treguesi i statusit LED do të fiket.
 • Shënim: Treguesi i statusit LED do të ndizet blu gjatë karikimit dhe jeshil kur karikohet plotësisht.

Ngjyra e treguesit të statusit LED

 • Blu – Telefoni inteligjent po ngarkohet.
 • Ndezje blu+jeshile – Gabim. Telefoni inteligjent nuk mbështet karikimin me valë dhe/ose objekte të tjera po pengojnë bazën e karikimit me valë.
 • Shënim: Nëse lidhet me një furnizim me energji USB që mbështet karikuesin Quick Charge 2.0 ose 3.0 (12V, 2A) ose 25W USB-C PD, baza e karikimit me valë do të arrijë automatikisht karikim deri në 15W (telefoni inteligjent duhet të mbështesë karikimin e shpejtë 15W). Nëse furnizimi me energji USB është ngarkues USB-C PD 9V, 1.67A ose 20W, karikimi do të kufizohet në 10W. Nëse furnizimi me energji elektrike është 5V, 1.5A, karikimi do të jetë 5W.

Troubleshooting

Pajisja nuk mund të ngarkohet • Kontrolloni nëse telefoni juaj inteligjent mbështet karikimin me valë.

• Nëse keni një këllëf telefoni inteligjent, duhet ta hiqni atë kur e karikoni.

• Sigurohuni që telefoni inteligjent të jetë i kthyer lart, duke u siguruar që qendra e telefonit inteligjent të jetë në linjë me qendrën e mbajtësit të karikimit me valë.

• Kontrolloni dhe hiqni çdo metal ose objekte të tjera midis telefonit inteligjent dhe mbajtësit të karikimit me valë.

• Nëse telefoni juaj inteligjent është në një pozicion portret, rrotullojeni në peizazh dhe sigurohuni që qendra e telefonit tuaj inteligjent të jetë në linjë me qendrën e mbajtësit të karikimit me valë.

Duke u ngarkuar ngadalë • Për të arritur karikim të shpejtë me valë 10W/15W, sigurohuni që mbështetja e karikimit me valë të jetë e lidhur me një furnizim me energji USB që mbështet ngarkuesin Quick Charge 2.0 ose Quick Charge 3.0 (12VDC, 2A) ose 25W USB-C PD.
Nuk mund të arrihet karikimi 15 W • Telefoni juaj inteligjent duhet të mbështesë karikim me valë 15W.

• Sigurohuni që mbështetja e karikimit me valë të jetë e lidhur me një furnizim me energji USB që mbështet ngarkuesin Quick Charge 2.0 ose Quick Charge 3.0 (12VDC, 2A) ose 25W USB-C PD.

Treguesi i statusit LED nuk ndizet • Sigurohuni që kablloja të jetë e lidhur mirë me portën USB.

• Kontrolloni që burimi i energjisë është i ndezur.

specifikimet

Fuqia hyrëse dhe dalëse* Maksimumi 5V 2A. 5W
Maksimumi 9V 1.67A. 10W
Maksimumi 12V 2A. 15 W **
USB-C PD 15 W***
përmasat 70 (W) x 113 (L) x 89 (D) mm
 

peshë

 

200g

 • Prodhimi varet nga fuqia hyrëse.
 • Mbështetet vetëm në disa pajisje të përputhshme me karikim me valë 15W.
 • Kërkon energji USB-C PD 25W për dalje 15W.
Paralajmërimet e përgjithshme të sigurisë
 • Për sigurinë e vetes dhe të të tjerëve, ndiqni të gjitha udhëzimet dhe merrni parasysh të gjitha paralajmërimet.
 • Kur respektohen, këto masa paraprake sigurie mund të zvogëlojnë rrezikun e zjarrit, goditjes elektrike dhe lëndimit.
  Ky produkt përputhet me standardin Australian të Sigurisë AS/NZS 62368.1 për të siguruar sigurinë e produktit.
 • RCM është një tregues i dukshëm i përputhshmërisë së një produkti me të gjitha aranzhimet rregullatore të aplikueshme ACMA, duke përfshirë të gjitha kërkesat teknike dhe të mbajtjes së regjistrave.
 • E RËNDËSISHME
 • Mbështjellja plastike mund të jetë një rrezik mbytjeje për foshnjat dhe fëmijët e vegjël, prandaj sigurohuni që të gjitha materialet e paketimit të jenë jashtë mundësive të tyre.
 • Për të parandaluar faktorët mjedisorë (damp, pluhuri, ushqimi, lëngjet etj.) që dëmtojnë power bank-in, përdorni atë vetëm në një mjedis të ajrosur mirë, të pastër dhe të thatë, larg nxehtësisë ose lagështisë së tepërt.
 • Mbajeni produktin larg nga rrezet e diellit direkte ose burimet e nxehtësisë.
 • Në rast dëmtimi, mos e çmontoni, riparoni ose modifikoni produktin vetë. Kontaktoni Mbështetjen pas Shitjes për këshilla mbi riparimin ose zëvendësimin, ose referojini servisimin vetëm personelit të kualifikuar.
 • Fëmijët duhet të mbikëqyren për tu siguruar që nuk luajnë me produktin.
 • Mos vendosni asnjë objekt mbi produktin.
 • Mos e vendosni ose ruani pajisjen aty ku mund të bjerë ose të tërhiqet në banjë ose lavaman.
 • Ky produkt nuk është menduar për përdorim nga persona (përfshirë fëmijët) me aftësi të reduktuara fizike, shqisore ose mendore, ose mungesë të përvojës dhe njohurisë, përveç nëse atyre u është dhënë mbikëqyrje ose udhëzim në lidhje me përdorimin e produktit nga një person përgjegjës për sigurinë e tyre.
 • Mos e ekspozoni produktin në mikrovalë.
 • Pastroni vetëm me një leckë të thatë - mos përdorni ujë ose kimikate.
 • Mbani produktin larg vajrave, kimikateve ose lëngjeve të tjera organike.
 • Përdoreni këtë pajisje vetëm për qëllimin e saj të përshkruar në këtë udhëzues.

Deponimi i përgjegjshëm i paketimit

 • Paketimi i produktit tuaj është zgjedhur nga materiale miqësore me mjedisin dhe zakonisht mund të riciklohen. Ju lutemi sigurohuni që këto të hidhen në mënyrë korrekte. Mbështjellja plastike mund të jetë një rrezik mbytjeje për foshnjat dhe fëmijët e vegjël, ju lutemi sigurohuni që të gjitha materialet e paketimit të jenë jashtë mundësive dhe të hidhen në mënyrë të sigurt. Ju lutemi riciklojini këto materiale në vend që t’i hidhni ato.

Hedhja me përgjegjësi e produktit

 • Në fund të jetës së tij të punës, mos e hidhni këtë produkt me mbeturinat e shtëpisë tuaj. Një metodë e asgjësimit miqësore me mjedisin do të sigurojë që materialet e papërpunuara të vlefshme mund të riciklohen. Artikujt elektrikë dhe elektronikë përmbajnë materiale dhe substanca të cilat, nëse trajtohen ose hidhen gabimisht, mund të jenë potencialisht të rrezikshme për mjedisin dhe shëndetin e njeriut.
 • Na telefononi
 • Çfarë? Do të thuash që ky Udhëzues Përdoruesi nuk i kishte TË GJITHA përgjigjet? Fol me ne! Ne do të donim t'ju ndihmonim të ngriheni dhe të punoni sa më shpejt që të jetë e mundur.
 • Thirrni mbështetjen tonë pas shitjes në 1300 002 534.
 • Orari i punës: e hënë-e premte, 8:30 paradite-6 pasdite; E shtunë, 9 e mëngjesit-6 pasdite AEST
 • Kënaquni duke përdorur produktin tuaj!
 • Bravo, ja dolët.
 • Tani uluni dhe relaksohuni… produkti juaj mbulohet automatikisht nga një garanci 1-vjeçare. Sa mirë!

Dokumentet / Burimet

BAUHN ABTWPDQ-0223-C Stand karikimi me valë [pdf] Udhëzues përdorimi
ABTWPDQ-0223-C Qëndrim karikimi me valë, ABTWPDQ-0223-C, ABTWPDQ-0223-C Qëndrim karikimi, Qëndrim karikimi me valë, Qëndrim karikues, karikim me valë, qëndrim

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *