Manuali i udhëzimeve të karikuesit në mur AXAGON ACU-QS24 QC3.0 + 5V-1.2A

SAFETY AND CORRECT HANDLING

– Ensure that the output parameters of the adapter match the parameters of the powered device.
– Only use good quality and undamaged USB cables.
– Do not cross-connect the charging adapter outputs. Adapter damage may occur!
– Protect the adapter from high temperatures and mechanical damage.
– Use the adapter only in a dry environment
– Protect it from water, do not use with wet hands, there is a risk of electric shock!
– Do not cover the adapter and allow access to air for sufficient cooling.
-The adapter may become hot during use, it is normal.
– If the adapter is damaged, disconnect it IMMEDIATELY and do not use it again! – Do not disassemble, modify, or attempt to repair the adapter. – If you do not use the adapter, unplug it. -The adapter is for indoor use only and the mains voltage is 100 – 240V –.
– Do not leave the adapter unattended.

TECHNICAL SUPPORT: More information, FAQs, manuals and drivers can be found on the product page in the
PRODUCT SUPPORT tab at www.axagon.eu. Nothing helped? Write to our technical support: [email mbrojtur]
Në fund të jetës së tij të shërbimit, mos e hidhni produktin në mbeturinat shtëpiake; çoje në një pikë grumbullimi për riciklimin e pajisjeve elektrike. Për informacion rreth programeve të grumbullimit dhe riciklimit në vendin tuaj, kontaktoni autoritetet tuaja lokale ose shitësin me pakicë që ju ka shitur produktin.
EU declaration of conformity: The device complies with the harmonisation legislation of the European Union 2014/35/EU (LVD), 2014/30/EU (EMC) and 2011/65/EU (RoHS). The complete EU declaration of conformity is available from the manufacturer.
Përpara përdorimit të produktit, përdoruesi është i detyruar të lexojë udhëzimet e përdorimit. Prodhuesi mohon çdo përgjegjësi për dëmtimin që mund të ndodhë për shkak të përdorimit jo të duhur të produktit ose moszbatimit të udhëzimeve të përfshira këtu. Përdorimi i produktit i ndryshëm nga ai i specifikuar duhet të konsultohet me prodhuesin.
Mos e përdorni produktin në mjedise të lagështa ose shpërthyese dhe pranë substancave të ndezshme.
Degree of Protection 20.
The appliance is protected against contact with a finger; the appliance is not protected against water ingress.
Appliance of protection class II according to IEC 60536 — appliance with double insulation. The appliance is intended for indoor use in standard conditions only.

 

Lexoni më shumë rreth këtij manuali & Shkarkoni PDF:

Dokumentet / Burimet

AXAGON ACU-QS24 QC3.0 + 5V-1.2A Wall Charger [pdf] Manuali i udhëzimeve
ACU-QS24, QC3.0 5V-1.2A Wall Charger, ACU-QS24 QC3.0 5V-1.2A Wall Charger

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.