Manuali i përdorimit të Wireless Earbuds AUKEY EP-T25

Zhurma me valë AUKEY EP-T25

Faleminderit për blerjen e Aarbonëve pa tel të AUKEY EP-T25 True. Ju lutemi lexoni me kujdes këtë manual përdorimi dhe mbajeni atë për referencë në të ardhmen. Nëse keni nevojë për ndonjë
ndihmë, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes me numrin e modelit të produktit tuaj.

Përmbajtja Paketa

 • Veshjet e Vërtetë Wireless
 • Rasti akuzues
 • Tre palë majë veshi (S / M / L)
 • Kabllo USB-A në C
 • Manuali i perdoruesit
 • Quick Start Guide

Diagrami i produktit

Produkti Mbaroiview

specifikimet

earbuds
Model EP-T25
Teknologji BT 5, A2DP, AVRCP, HFP, HSP, AAC
Drejtuesi (secili kanal) Drejtuesi i altoparlantit 1 x 6mm / 0.24 ”
Ndjeshmëri 90 ± 3dB SPL (në 1kHz / 1mW)
Frekuenca Gama 20Hz - 20kHz
rezistencë e plotë 16 ohm ± 15%
Lloji i mikrofonit MEMS (mikroprofon mikrofoni)
Ndjeshmëria e mikrofonit -38dB 1dB (në 1kHz)
Diapazoni i frekuencës së mikrofonit 100Hz - 10kHz
Koha tarifimit 1 orë
Jeta bateri Deri në orët 5
Lloji bateri Li-polimer (2 x 40mAh)
Gama e Operimit 10m / 33ft
IP Rating IPX5
peshë 7g / 0.25oz (palë)
Rasti akuzues
Hyrja e karikimit DC 5V
Koha tarifimit orë 1.5
Lloji bateri Li-polimer (350mAh)
Numri i Rimbushjeve të Earbuds 4 herë (çift)
peshë 28g / 0.99oz

Si T'ia Fillohet

Akuzuar

Karikoni plotësisht kutinë e karikimit përpara përdorimit të parë. Për të karikuar, lidhni kutinë me një karikues USB ose një port karikimi me kabllon USB-A në C të përfshirë. Kur të 4 dritat treguese LED të karikimit janë blu, kaseta është plotësisht e ngarkuar. Karikimi zgjat rreth 1.5 orë, dhe pasi të jetë ngarkuar plotësisht, kaseta mund të karikojë plotësisht gishtat e veshit 4 herë. Veshjet e veshit duhet të ruhen në rast se nuk përdoren. Kur kufjet po karikohen në kutinë (me vetë kutinë që nuk karikohet) dhe kutia hapet, treguesi i karikimit LED është i kuq i fortë. Kur treguesi i kuq kthehet në blu, gypat e dorës ngarkohen plotësisht.

akuzuar

Ndezja / Çaktivizimi
Ndez Hapni kapakun e kutisë së karikimit ose prekni dhe mbajini panelet e ndjeshëm në prekje në të dy gishtat e veshit për 4 sekonda kur të kthehen
Fik Mbyllni kapakun e kutisë së karikimit ose prekni dhe mbani panelet e ndjeshëm në prekje në të dy gishtat e veshit për 6 sekonda kur ato janë të ndezura
pairing

Duke filluar me kufjet e veshit në këtë rast:

 1. Hapni kapakun e kutisë së karikimit. Të dy kufjet do të ndizen automatikisht dhe do të lidhen me njëri-tjetrin
 2. Aktivizoni funksionin e çiftimit në pajisjen që dëshironi të çiftoni me veshët
 3. Nga lista e pajisjeve të disponueshme, gjeni dhe zgjidhni "AUKEY EP-T25"
 4. Nëse kërkohet një kod ose PIN për çiftimin, futni "0000"
Përdorimi i rregullt pas çiftimit

Sapo kufjet të çiftëzohen me sukses me pajisjen tuaj, ato mund të jenë
ndezur dhe fikur si më poshtë:

 • Hapni kapakun e kutisë së karikimit, atëherë të dy gypat e veshit do të ndizen dhe
 • lidheni me njëri-tjetrin automatikisht
 • Për tu fikur, vendosni përsëri gropat e veshit në kutinë e karikimit dhe mbyllni kapakun,
 • dhe ata do të fillojnë të karikojnë
Përdorimi Vetëm i Earbud Majtas / Djathtas

Duke filluar me kufjet e veshit në këtë rast:

 1. Nxirrni veshin majtas / djathtas
 2. Aktivizoni funksionin e çiftimit në pajisjen që dëshironi të çiftoni me veshin e veshit
 3. Nga lista e pajisjeve të disponueshme, gjeni dhe zgjidhni "AUKEY EP-T25"
Shënimet
 • Kur ndizni kufjet, ato automatikisht do të lidhen përsëri me
 • pajisja e çiftuar e fundit ose hyni në modalitetin e çiftimit nëse nuk gjendet asnjë pajisje e çiftuar
 • Për të pastruar listën e çiftimit, prekni dhe mbani panelet e ndjeshme në prekje në të dy gishtat e veshit për 10 sekonda pasi të keni fikur të dy gishtat e veshit
 • Në modalitetin e çiftimit, kufjet do të fiken automatikisht pas 2 minutash nëse nuk çiftohen pajisje
 • Nëse një nga kufjet nuk ka dalje të zërit, vendosni të dyja këto në telefonin e karikimit dhe nxirrni përsëri
 • Diapazoni i funksionimit pa tel është 10m (33ft). Nëse e tejkalon këtë varg, kufjet do të shkëputen nga pajisja jote e çiftuar. Lidhja do të rivendoset nëse futni përsëri intervalin me valë brenda 2 minutash. Kufjet e veshit do të lidhen automatikisht me pajisjen e çiftuar së fundmi. Te lidhesh
  me pajisje të tjera, përsëritni hapat e mëparshëm të çiftimit

Kontrollet & Treguesit LED

Transmetimi i audios

Pasi të çiftëzoheni, mund të transmetoni pa tela audio nga pajisja juaj në kufje. Muzika do të ndalojë automatikisht kur të merrni një telefonatë hyrëse dhe të rifilloni pasi telefonata të ketë mbaruar.

Luaj ose ndalo Trokitni lehtë mbi panelin e ndjeshëm në prekje në të dy gishtat e veshit
Kalo te pista tjetër Trokitni dy herë panelin e ndjeshëm në prekje në veshin e djathtë
Kalo tek pjesa e mëparshme Trokitni dy herë panelin e ndjeshëm në prekje në veshin e majtë
Marrja e telefonatave
Përgjigjuni ose përfundoni një telefonatë Trokitni dy herë panelin e ndjeshëm në prekje ose në kufje për t'iu përgjigjur ose për të përfunduar një telefonatë. Nëse ka një telefonatë të dytë hyrëse, trokitni lehtë dy herë panelin e ndjeshëm në prekje në secilin prej veshëve për t'iu përgjigjur telefonatës së dytë dhe për ta përfunduar telefonatën e parë; ose prekni dhe mbani mbajtur panelin e ndjeshëm në prekje në secilin prej veshëve për 2 sekonda për t'iu përgjigjur thirrjes së dytë dhe për të vendosur thirrjen e parë në pritje
Refuzo një telefonatë hyrëse Prekni dhe mbani panelin e ndjeshëm në prekje në secilin prej veshëve për 2 sekonda
Përdorni Siri ose asistentë të tjerë zanorë Ndërsa pajisja juaj është e lidhur, trokitni lehtë tre herë panelin e ndjeshëm në prekje në të dy veshët
Treguesi i karikimit LED Statusi
e kuqe  Karikimi i veshëve
 blu  Earbuds-të plotësisht të ngarkuar

FAQ

Veshjet e dëgjimit janë aktive, por nuk lidhen me pajisjen time

Që kufjet dhe pajisja juaj të krijojnë një lidhje, duhet t'i vendosni të dyja në modalitetin e çiftimit. Ju lutemi ndiqni udhëzimet në seksionin Çiftëzimi të këtij manuali.

Unë kam lidhur kufjet me telefonin tim të mençur, por nuk mund të dëgjoj asnjë tingull

Kontrolloni dy herë nivelin e volumit në telefonin tuaj të mençur dhe kufjet. Disa celularë kërkojnë që të vendosni kufjet si një pajisje dalëse audio para se të transmetohet zëri. Nëse jeni duke përdorur një riprodhues muzikor ose pajisje të tjera, sigurohuni që të mbështesë A2DP profile.

Tingulli nuk është shumë i qartë ose telefonuesi nuk mund ta dëgjojë qartë zërin tim

Rregulloni volumin në smartphone tuaj dhe në kufje. Provoni të lëvizni më afër smartphone-it tuaj për të përjashtuar mundësinë e ndërhyrjeve ose çështjeve që lidhen me diapazonin pa tel.

Cila është diapazoni pa tel i kufjeve të veshit?

Diapazoni maksimal është 10m (33ft). Sidoqoftë, diapazoni aktual varet nga faktorët e mjedisit. Për një performancë optimale, mbajeni pajisjen tuaj të lidhur brenda një diapazoni prej afërsisht 4m deri në 8m dhe sigurohuni që të mos ketë pengesa të mëdha (si muret e çelikut të përforcuar) midis veshëve dhe pajisjes tuaj.

Veshjet e veshit nuk do të ndizen

Provoni të karikoni kufjet për një kohë. Nëse kufjet ende nuk do të ndizen, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të ndihmës në adresën e postës elektronike dhënë në Garanci dhe Mbështetje për Klientin.

Unë përsëri i vendos kufjet në rastin e karikimit, por ato janë akoma të lidhura

Rasti i karikimit është ndoshta jashtë energjisë. Provoni ta karikoni

Kujdesi dhe përdorimi i produkteve

 • Mbani larg lëngjeve dhe nxehtësisë ekstreme
 • Mos përdorni veshët me vëllim të lartë për periudha të gjata, pasi kjo mund të shkaktojë dëmtim ose humbje të përhershme të dëgjimit

Garanci & Mbështetje për Klientin

Për pyetje, mbështetje ose pretendime garancie, na kontaktoni në adresën më poshtë që korrespondon me rajonin tuaj. Ju lutemi përfshini numrin tuaj të porosisë Amazon dhe numrin e modelit të produktit.

Porositë e SHBA në Amazon: [email mbrojtur]
Porositë e Amazon të BE-së: [email mbrojtur]
Porositë e Amazon CA: [email mbrojtur]
Porositë e Amazon JP: [email mbrojtur]

* Ju lutemi vini re, AUKEY mund të sigurojë vetëm shërbimin pas shitjes për produktet e blera direkt nga AUKEY. Nëse keni blerë nga një shitës tjetër, ju lutemi kontaktoni ata drejtpërdrejt për çështje shërbimi ose garancie.

Deklarata e CE

Niveli maksimal i fuqisë RF:
BT klasik (2402–2480MHz): 2.1dBm
Vlerësimi i ekspozimit ndaj RF është kryer për të provuar se kjo njësi nuk do të gjenerojë emision të dëmshëm EM mbi nivelin e referencës siç specifikohet në Rekomandimin e Këshillit të KE (1999/519 / EC).

KUJDES: RREZIKU I SHPPLRNDARJES NFSE Bateria zëvendësohet nga një lloj i pasaktë. Hidhni bateritë e përdorura në përputhje me udhëzimet.

Presioni i tepërt i zërit nga kufjet dhe kufjet mund të shkaktojë humbje të dëgjimit.

Manuali i përdorimit të Wireless Earbuds AUKEY EP-T25

Me anë të kësaj, Aukey Technology Co., Ltd. deklaron se lloji i pajisjeve radio (True Wireless Earbuds, EP-T25) është në përputhje me Direktivën 2014/53 / EU.

ikona e njoftimit

Njoftim: Kjo pajisje mund të përdoret në secilin shtet anëtar të BE-së.

Kjo pajisje përmban transmetues (e) / marrës (a) të përjashtuar nga licenca që përputhen me RSS (të) e licencuara të Inovacionit, Shkencës dhe Zhvillimit Ekonomik të Kanadasë. Operacioni i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme:

 1.  Kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërhyrje.
 2. Kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje, përfshirë ndërhyrjet që mund të shkaktojnë funksionimin e padëshiruar të pajisjes.

 

Manuali i përdorimit të Wireless Earbuds AUKEY EP-T25 - Shkarkoni [optimizuar]
Manuali i përdorimit të Wireless Earbuds AUKEY EP-T25 - Shkarko

Join Conversation

2 Comments

 1. Kufja e djathtë e veshit gjithmonë shkëputet pas disa minutash. A ka ndonjë mënyrë për ta rivendosur atë?

 2. Unë i kam lidhur kufjet me telefonin tim, por sythi i majtë nuk ka zë që del nga ai. Veshët e veshit gjithashtu fiken plotësisht kur kufja e djathtë futet përsëri në kuti dhe mbyllet. Kutia e karikuesit është e ngarkuar.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.