Apeman C860 Dash Cam

C860 Dash Cam

Po sikur kamera juaj të thotë gabim në kartën, edhe pse karta SD është e re

A: Ju lutemi sigurohuni që keni një kartë SD të klasës 10, Max128GB, dhe më pas vendoseni kartën SD në formatin FAT32 në kompjuter dhe formatojeni përsëri në kamerë para përdorimit. Këtu keni video për të treguar se si të formatoni kartën SD në kompjuter dhe kamera:
https://www.youtube.com/watch?v=t54Wx8uC2LU

https://drive.google.com/openid=1JEqm8XXRTTfhbR5XQsNn9spnIyA8HGGQ

Si ta përdorni këtë aparat fotografik

A: Këtu janë videot e operacionit:

Ekzistojnë gjithashtu udhëzues të përdoruesit dhe udhëzime të hollësishme të funksionimit të C860 për shkarkimin në internet.

Si ta instaloni këtë aparat fotografik

A: Këtu janë hapat e instalimit:

1) Instaloni kamerën e përparme në dritaren e përparme me thithje.
2) Siguroni energji kamerës së përparme me karikuesin e makinës.
3) Përdorimi i kabllit 6 metra për të lidhur kamerën e përparme me kamerën e pasme.
Këtu janë dy video në lidhje me instalimin:

https://drive.google.com/openid=1zbdq5hk65h5GJW_9VB237DOjmWFNLlTw

Po sikur kamera të tregojë akoma bateri të ulët me lidhjen me karikuesin e makinës

A: Ju lutemi kontrolloni nëse dritat e kamerës dhe karikuesit të makinës janë ndezur apo jo dhe më pas na kontaktoni për ndihmë. Ne me siguri do të përpiqemi të bëjmë çmos për të siguruar një zgjidhje të kënaqur bazuar në kërkesën tuaj.

Po sikur kamera të thotë SD Card plot? / kamera fiket rastësisht?

A: Meqenëse sensori ynë i gravitetit është i ndjeshëm (për t'ju mbrojtur), nëse jeni duke vozitur në një rrugë relativisht të trazuar, kamera mund të mendojë se ka një aksident dhe të bllokojë disa video. Këto video të kyçura nuk do të fshihen nga funksioni i regjistrimit të lakut. Prandaj ne rekomandojmë:
1) Fikni funksionin e zbulimit të lëvizjes dhe parkimit gjatë vozitjes.
2) Formuloni rregullisht kartën SD.

Po sikur të doni të shihni cilësinë e imazhit të kësaj kamere

A: Këtu është një video e regjistruar nga kamera:

https://drive.google.com/openid=1CTZQfsZxpvk_bmrZ6SCJZV6Ip2nCtYDG

Këshilla të ngrohta

  1. Karta TF nuk ofrohet në paketë.
  2. Bateria e integruar 300 mAh e kamerës është për dalje file rezervoni dhe vazhdoni konfigurimin. Fuqia e jashtme kërkohet për funksionimin.
  3. Nëse dëshironi të rishikoni Imazhin Pasqyrë të Kameras së Pasme, ju lutemi na dërgoni me email, ne do t'ju ofrojmë firmuerin më të fundit.
  4. APEMAN ju shërben me çdo pyetje ose kërkesë brenda 24 orëve.
    Çdo aksesor shtesë i kamerës si kablloja e pasme, kamera e pasme, mbajtësja e thithjes, karikuesi i makinës etj janë falas për ju.
    Dhe na kontaktoni për të marrë një kartë SD 32 GB ose 4-1 Card Reader si dhuratë për të vlerësuar mbështetjen tuaj.
    Adresa jonë e emailit: [email mbrojtur]

Dokumentet / Burimet

Apeman C860 Dash Cam [pdf] Manuali i përdoruesit
Apmans, C860, Dash Cam

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.