AOSTIRMOTOR S18-1500W Biçikletë elektrike malore

AOSTIRMOTOR-S18-1500W-Electric-Mountain-Bike-PRODUCT

Shfaqni Përdorimin dhe Mirëmbajtjen

Ekran LCD me ngjyra

Në gjendjen e ndezjes, shtypni butonin M dy herë (intervali kohor duhet të jetë brenda 0.3 S), sistemi do të hyjë në gjendjen e cilësimit të parametrave të menysë, në këtë gjendje, përdoruesit mund të vendosin parametrat, shtypni butonin M dy herë përsëri për të dalë nga cilësimi gjendje (intervali kohor duhet të jetë brenda 0.3S).

Ndriçimi:

 1.  LART ose POSHT
 2. 1-5 (Ndriçimi)
 3.  Zgjidhni, M Konfirmo

Clock:

 1.  LART ose POSHT
 2.  Viti/Muaji/Dita/Ora/Min/Sek
 3.  Zgjidhni, M Konfirmo

Sistemi:

 1. LART ose POSHT
 2.  Sistemi i njësisë—+Sistemi i energjisë metrike/lmperial—+24V-72V/UBE Treguesi i fuqisë—+Përqindja Noltage Ndihma automatike—+ON/FIKUR
 3.  Zgjidhni, M Konfirmo

Automatik i fikur:

 1.  LART ose POSHT
 2. 1-9 (vlera e parazgjedhur është 5 minuta)
 3.  Zgjidhni, M Konfirmo

Wheel:

 1. LART ose POSHT
 2. 16/18/20/22/24/26/ 27127. 5/28/29/30/31 / 32 inch
 3.  Zgjidhni, M Konfirmo

Vendosja paraprake:

 1. LART ose POSHT
 2. fjalëkalimi i paracaktuar është '1801'.
 3.  Zgjidhni, M Konfirmo

fjalëkalimi:

 1.  LART ose POSHT
 2.  fjalëkalimi i paracaktuar është '0000'.
 3.  Zgjidhni, M KonfirmoAOSTIRMOTOR-S18-1500W-Electric-Mountain-Bike-2

Ekrani i drejtpërdrejtë:

 1. LART ose POSHT
 2.  Ndryshoni modalitetin e shfaqjes Y/X
 3.  Zgjidhni, M Konfirmo

Dalje

 • Ecni me biçikletë në mënyrë të sigurt. Mos e godisni ose trokitni ekranin.
 • Mbajeni larg mjediseve të këqija kur përdorni, si shirat e shiut, fjollat ​​e mëdha të borës dhe solarizimi.
 • Mundohuni të mos përdorni në nën-voltage gjendjes.
 • Ekrani do të errësohet së bashku me uljen e temperaturës kur temperatura ° nën -10 C. Ekrani do të kthehet në normalitet kur temperatura të rritet përsëri.

Përdorimi dhe Mirëmbajtja e KontrolluesitAOSTIRMOTOR-S18-1500W-Electric-Mountain-Bike-FIG-3

 1. Linja e lidhjes negative të baterisë
 2. Linja e lidhjes pozitive të baterisë
 3. Vija e fazës
 4. Teli i dritës së bishtit
 5. Linja kryesore e integruar
 6. Linja e sensorit të energjisë
 7.  Teli i prizës Motor Hall

 1. Ju lutemi kini kujdes që të mos futni ujë në kutinë e kontrolluesit
 2. Kur biçikleta nuk punon: 1) Kontrolloni lidhjen e kabllove të kontrolluesit;
  1. Mundohuni të rindizni ose Zëvendësoni kontrolluesin; 3) Na kontaktoni me email

Mirëmbajtja motorike

 1. Ju lutemi kontrolloni rregullisht integritetin e pjesës bllokuese motorike.
 2.  Ju lutemi kontrolloni integritetin e kabllit para dhe pas ngasjes.
 3.  Ju lutemi kontrolloni integritetin e guaskës së motorit para dhe pas hipjes.
 4.  Ju lutemi mos e përdorni motorin në ambiente ekstreme dhe mos e lini motorin të punojë në ujë.
 5.  Kur zbuloni se fuqia e motorit është e pamjaftueshme, ju lutemi dilni nga biçikleta dhe mos e detyroni.

FAQ

 • A ka një përdorim të energjisë ose matës të baterisë në biçikletë?
  Po, ka një ekran LCD me ekran të plotë. Ekziston edhe një matës shtesë i baterisë LED në anën e paketës së baterisë. 2 herë informacion!
 •  A ka ndonjë ndërprerës për të parandaluar fillimin aksidental?
  Po, ka një buton ndezje / fikje në paketën e baterisë. Levat e frenave vijnë gjithashtu standarde me një ndërprerës të ndalimit të energjisë të integruar.
 • Si mund ta mbyll atë dhe çfarë mund të bëj për të minimizuar mundësinë e vjedhjes?
 • AOSTIRMOTOR Bike ka disa tipare të shkëlqyera anti-vjedhje, duke përfshirë një raft baterie mbyllëse me çelësa për të mbajtur biçikletën të sigurt, dhe rrota e pasme e cila është e mbyllur zvogëlon shanset për t'u vjedhur.
 • Shumica e kyçjeve standarde dhe kyçjeve të kabllove funksionojnë mirë në Ebike tonë AOSTIRMOTOR.
 • A funksionon në shi?
 • Komponentët janë të gjithë të papërshkueshëm nga uji dhe funksionojnë shumë mirë në kushte të lagështa,
 • Por ne nuk sugjerojmë të përdorim ebike tonë në një ditë me shi.
 • Ne ju sugjerojmë që ju të mbani biçikletën tuaj të parkuar brenda dhe ta mbani atë në një situatë të thatë.

Dokumentet / Burimet

AOSTIRMOTOR S18-1500W Biçikletë elektrike malore [pdf] Manuali i përdoruesit
S18-1500W, Biçikletë elektrike malore, Biçikletë malore, Biçikletë elektrike, S18-1500W, Biçikletë

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *