logo ankoJastëk i karikimit pa tel
Manuali i perdoruesit
42604853

karakteristika

Karikoni për çdo pajisje wireless Qi të pajtueshme, siç janë telefonat inteligjentë Apple ose Samsung.

anko Pad i karikimit pa tela

 1. Lidhni një përshtatës USB të rrymës (nuk përfshihet) në prizë. Do të kërkohet përshtatës energjie 2A ose më lart.
 2. Lidhni kabllon USB 2.0 me portën Micro USB në jastëk.
 3. Drita treguese blu LED do të ndizet dy herë dhe do të fiket në modalitetin e gatishmërisë.
 4. Vendoseni pajisjen tuaj të pajtueshme me Qi në bllokun e karikimit pa tel për të filluar karikimin.
 5. Për të arritur karikim të shpejtë pa tel, do të kërkohet një përshtatës i shpejtë i karikimit 2.0 ose më i lartë.

Shënime:

 1. Mos e çmontoni ose hidhni në zjarr ose ujë, për të shmangur dëmtimin.
 2. Mos përdorni ngarkues pa tel në mjedise shumë të nxehta, të lagështa ose gërryese, për të shmangur dëmtimin e qarkut dhe ndodh fenomeni i rrjedhjes.
 3. Mos e vendosni shumë afër me shirit magnetik ose kartë çip (kartë identiteti, karta krediti, etj.) Për të shmangur dështimin magnetik.
 4. Ju lutemi mbani distancën të paktën 30 cm ndërmjet pajisjeve mjekësore të implantueshme (stimulues kardiakë, koklear të implantueshëm, etj.) Dhe karikuesit pa tel, për të shmangur ndërhyrjet e mundshme në pajisjen mjekësore.
 5. Për t'u kujdesur për fëmijët, për t'u siguruar që ata nuk do të luajnë me ngarkuesin pa tel si një lodër
 6. Disa kaseta telefoni mund të ndikojnë në performancën e karikimit. Sigurohuni që nuk ka ndonjë objekt metalik midis kutive të telefonit tuaj ose përpiquni ta hiqni para se të karikoni.

Specifikim:

input: DC 5V, 2.0A ose DC9V, 1.8A
Distanca e karikimit: ≤8mm
Konvertimit: ≥% 72
Diametri: 90 x 90 x 15 mm
Qi certifikuar

Garancia e muajit 12

Faleminderit për blerjen tuaj nga Kmart.

Kmart Australia Ltd garanton që produkti juaj i ri të jetë pa defekte në materiale dhe punë për periudhën e përmendur më sipër, nga data e blerjes, me kusht që produkti të përdoret në përputhje me rekomandimet ose udhëzimet shoqëruese kur jepen. Kjo garanci është përveç të drejtave tuaja sipas Ligjit Australian të Konsumatorit.
Kmart do t'ju ofrojë zgjedhjen tuaj të një rimbursimi, riparimi ose shkëmbimi (kur është e mundur) për këtë produkt nëse bëhet i dëmtuar brenda periudhës së garancisë. Kmart do të mbajë shpenzimet e arsyeshme për të kërkuar garancinë. Kjo garanci nuk do të zbatohet më kur defekti është rezultat i ndryshimit, aksidentit, keqpërdorimit, abuzimit ose neglizhimit.
Ju lutemi mbani faturën tuaj si dëshmi të blerjes dhe kontaktoni Qendrën tonë të Shërbimit të Klientit në 1800 124 125 (Australi) ose 0800 945 995 (Zelanda e Re) ose përndryshe, përmes Ndihmës së Klientit në Kmart.com.au për çdo vështirësi me produktin tuaj. Pretendimet e garancisë dhe pretendimet për shpenzimet e bëra gjatë kthimit të këtij produkti mund t'i drejtohen Qendrës sonë të Shërbimit për Klientin në 690 Springvale Rd, Mulgrave Vic 3170.
Mallrat tona vijnë me garanci që nuk mund të përjashtohen sipas Ligjit Australian të Konsumatorit. Ju keni të drejtë për një zëvendësim ose rimbursim për një dështim të madh dhe kompensim për ndonjë humbje ose dëmtim tjetër të parashikueshëm të arsyeshëm. Ju gjithashtu keni të drejtë të riparoni ose zëvendësoni mallrat nëse mallrat nuk janë të një cilësie të pranueshme dhe dështimi nuk paraqet dështim të madh.
Për klientët e Zelandës së Re, kjo garanci është përveç të drejtave ligjore të vëzhguara sipas legjislacionit të Zelandës së Re.

Dokumentet / Burimet

anko Pad i karikimit pa tela [pdf] Manuali i përdoruesit
Pllakë karikimi pa tel, 42604853

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *