anko 43220991 Ngjyrosni kuajt tuaj

43220991 Ngjyrosni kalin tuaj

Udhëzime:

  1. Gjeni një sipërfaqe të sheshtë që mund ta përdorni si zonën tuaj të punës.
  2. Mbuloni zonën e punës me gazetë ose peshqir.
  3. Vendosni të gjithë materialin tuaj para jush.
  4. Vendosni një përparëse ose një smock rt përpara se të pikturoni.
  5. Mbani një filxhan ujë për të pastruar furçën e bojës pas aplikimit të çdo ngjyre.
  6. Mbyllni kapakun e bojës pas përdorimit.

TIPS:

  1. Shtoni pak ujë në bojërat nëse ato duken shumë të thata ose ngjitëse.
  2. Lëreni suva të lyer të thahet plotësisht pasi të keni përfunduar lyerjen.
  3. Mbajeni kutinë afër në mënyrë që të mund të shikoni foton për frymëzim.
  4. Përzieni lirisht ngjyrat për të krijuar të reja.

simbolKUJDES: RREZIK PËR MBYTJE PJESË TË VOGLA. JO F

CAUTDN: Shpëlajini SYTË MENJËHERË Nëse Bojëja bie në kontakt ME TA. NËSE IRRITIMI EKZISTON, SHIKONI KUJDESIN MJEKËSOR.

KUJDES: AU. MATERIALET E ARTIT SI BJERJA, MUND TË SHKAKTOJNË NJOLA. MBROJNI GJITHMONË RROBAT, QILIMI. SIPËRFAQJA E PUNËS. RJRNITURA DHE OBJEKTE TË TJERA. PËRDORNI GJITHMË MBROJTËSIN PËR PARANDALIMIN E NJOLLAVE.

anko -Logo

Dokumentet / Burimet

anko 43220991 Ngjyrosni kalin tuaj [pdf] Manuali i përdoruesit
43220991 Paint Your Own Horse, 43220991, Paint Your Own Horse, Own Horse, Horse

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *