anko-LOGO

anko 43200016 Drita me fije me shumë ngjyra LED 500 me energji diellore

anko-43200016-Solar-Powered-500-LED-Multi-Colored-String-Lights-PRODUCT

UDHEZIME INSTALIMI

anko-43200016-Solar-Powered-500-LED-Multi-Colored-String-Lights-FIG-1

 1. Mblidhni panelin diellor siç tregohet në foto.
  1. A-Panel diellor
  2. B– Cilindri plastik
  3. C- Spike plastike
 2. Ngjitni pjesën B në pjesën e pasme të panelit diellor A, më pas lidhni C në B duke shtypur fort.
 3. Ndizni njësinë. Do të duhet ta bëni vetëm një herë, pasi paneli diellor do të ndezë dhe fiket dritat automatikisht. Atëherë mund të zgjidhni funksionet e punës me ndërprerësin Mode.
 4. Vendoseni të gjithë njësinë në një pozicion me diell ku ka tokë të butë për të mundësuar shtyrjen e lehtë të gomës.

Specifikim

Panel diellor LED me shumë ngjyra 5V/80mA 3x AAA Ni-Cd bateri e rikarikueshme 1.2V, 300mAh 12 funksione

 1. Cikli përmes ndezjes së shpejtë/ngadalës
 2. Varg i lehtë ndezur / fikur
 3. Qëndrueshëm në
 4. Shkëlqimi i plotë në zbehje
 5. Shkëlqimi pulsues në zbehje
 6. Shkëlqimi në zbehje
 7. Ndezja / fikur
 8. Ndriçimi i ngadalshëm në të shpejtë
 9. Ndriçimi i plotë i ndriçimit për të zbehur
 10. Ndizet shpejt në ngadalë
 11. Cikli përmes të gjithë blicit
 12. Blic i shpejtë i ndritshëm deri në zbehje

E RËNDËSISHME:

 • Karikoni baterinë për të paktën 8 orë para përdorimit të parë.
 • Paneli i dritës diellore DUHET të vendoset në një vend të ndriçuar mirë për rrezet maksimale të diellit. Çdo gjë që hije panelin do të ndikojë në shkëlqimin dhe kohëzgjatjen e ndriçimit
 • Vendoseni çelësin në pozicionin "OFF" kur nuk është në përdorim ose në ruajtje.
 • Përdorni reklamënamp leckë për ta pastruar kur ka grumbullim pluhuri
 • dhe/ose papastërtitë në sipërfaqen e panelit diellor.

Zëvendësimi i baterisë

Bateria është e pazëvendësueshme. MOS u përpiqni ta zëvendësoni atë.

Ndërrimi i llambës

Kompleti i dritave është i ndërtuar me llamba të pazëvendësueshme. MOS u përpiqni të zëvendësoni asnjë nga llambat në grupin e dritave.

KUJDES: VETEM PER DEKORIME. KJO NUK ËSHTË NJË LODER. MOS LEJONI FËMIJËT TË LUAJNË DHE TË TRAJTOJNË SETET E DRITAVE.

Dokumentet / Burimet

anko 43200016 Drita me fije me shumë ngjyra LED 500 me energji diellore [pdf] Manuali i udhëzimeve
43200016 Drita me vargje me energji diellore 500 LED me shumë ngjyra, 43200016, 500 LED drita me fije me shumë ngjyra LED, drita me fije me shumë ngjyra

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *