anko-43197200-Wireless-Charging-Pad-10W-LOGO

anko 43197200 Mbushje karikimi me valë 10W

anko-43197200-Wireless-Charging-Pad-10W-PRODUCT

UDHËZIM

 • 43197200
 • [KMT085] KMT43197200_MAN_Karkues pa tela nga guri gëlqeror 10 W
 • Data e vërtetimit të veprave artistike: 05.19.2022
 • Numri i tabelave të artit: 1

LET PR:

 • 80gsm
 • Letër e bardhë e ndritshme e pa veshur

NGJYRAT E SHTYPIT:anko-43197200-Wireless-Charging-Pad-10W-FIG-1

SHTYP Mbaro:

 • Double-njëanshëm
 • E palosur në qendër të printimit prapa pas shpine

NDRYSHO VETËM PËR PËRDORIM TË BRENDSHËM TË REGJIT CREST

 • ARTWORK NUK DUHET NDRYSHUAR PA MARRVESHJE PARA PR NGA CREST.
 • TË GJITHA MUSI TË ARTIT TË MIRATUARA NGA CREST PARA PRODHIMIT KRYESOR.
 • NËSE KA PYETJE RRETH KËTË VEPRI ARTI JU LUTEM KONTAKTONI
 • EMAIL: design@crest.com.au
 • FALEMINDERIT.
 • The Crest Company 2022. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Përshkrim

 • Karikues pa tela me gur gëlqeror 10W

specifikimet:

 • materiali: Bambu, Çimento
 • input: 5V dc 2A /9V dc 1.5A max.
 • Prodhimi pa tel: 10W / 7.5W / 5W
 • Madhësia Produkt: D98 x 12 mm
 • Distanca e karikimit: s5 mm
 • Efikasiteti i tarifimit: 273%

Operacioni:

 • Lidheni ngarkuesin me valë në një prizë me një përshtatës të miratuar AC.
 • Për të siguruar karikim efikas, kërkohet një karikues muri 2A ose më i lartë.
 • Për të arritur karikim të shpejtë me valë, një Quick Charge 2.0 ose
 • Do të kërkohet një përshtatës energjie për furnizim.
 • Vendoseni telefonin tuaj në pllakën e karikimit për të ngarkuar baterinë.
 • Nëse telefoni juaj nuk fillon të karikohet, pozicionojeni atë në të
 • pllakën e karikimit ose përpiquni të hiqni kutinë e telefonit.
 • Përshtatësi i rrymës shitet veçmas
 • KUJDES mos e hidhni njësinë në zjarr ose ujë. > Asnjëherë mos u përpiqni të çmontoni dhe rimontoni. Mbetjet e produkteve elektrike nuk duhet të hidhen me mbeturinat shtëpiake. ju lutemi ricikloni aty ku ekzistojnë objektet. > Kontrolloni me autoritetin tuaj lokal për këshilla rreth riciklimit. Mbajeni pajisjen tuaj dhe të gjithë aksesorët jashtë mundësive të fëmijëve dhe kafshëve. > Pjesët e vogla mund të shkaktojnë mbytje ose lëndime serioze nëse gëlltiten. > Shmangni ekspozimin e pajisjes tuaj ndaj temperaturave shumë të ftohta ose shumë të nxehta (nën 0″ ose mbi 45C)>
 • Temperaturat ekstreme mund të shkaktojnë deformim të pajisjes dhe të zvogëlojnë kapacitetin e karikimit dhe jetëgjatësinë e pajisjes suaj. > Mos lejoni që pajisja juaj të laget - lëngjet mund të shkaktojnë dëme serioze. > Mos e trajtoni pajisjen tuaj me duar të lagura.

Garancia 12-mujore

Faleminderit për blerjen nga Kmart. Kmart Australia Ltd garanton që produkti juaj i ri të jetë pa defekte në materiale dhe në punim për periudhën e përmendur më sipër, nga data e blerjes, me kusht që produkti të përdoret në përputhje me rekomandimet ose udhëzimet shoqëruese aty ku ofrohet. Kjo Garanci është si shtesë e të drejtave tuaja sipas Ligjit Australian të Konsumatorit. Kmart do t'ju ofrojë zgjedhjen tuaj për një rimbursim, riparim ose shkëmbim (aty ku është e mundur) për këtë produkt nëse ai bëhet me defekt brenda periudhës së garancisë. Kmart do të përballojë shpenzimet e arsyeshme për të kërkuar garancinë. Kjo garanci nuk do të zbatohet më kur defekti është rezultat i ndryshimit, aksidentit, keqpërdorimit, abuzimit ose neglizhencës. Ju lutemi ruani faturën tuaj si dëshmi të blerjes dhe kontaktoni Qendrën tonë të Shërbimit të Klientit në 1800 124 125 (Australi) ose 0800 945 995 (Zelanda e Re) ose në mënyrë alternative, nëpërmjet Ndihmës për Klientin në kmart.com.au për çdo vështirësi me produktin tuaj. Pretendimet e garancisë dhe pretendimet për shpenzimet e bëra në kthimin e këtij produkti mund t'i drejtohen Qendrës sonë të Shërbimit të Klientit në 690 Springvale Rd, Mulgrave VIC 3170. Mallrat tona vijnë me garanci që nuk mund të përjashtohen sipas Ligjit Australian të Konsumatorit. Ju keni të drejtë për një zëvendësim ose rimbursim për një dështim të madh dhe kompensim për çdo humbje ose dëmtim tjetër të parashikueshëm në mënyrë të arsyeshme. Ju gjithashtu keni të drejtë të riparoni ose zëvendësoni mallrat nëse mallrat nuk janë të një cilësie të pranueshme dhe dështimi nuk përbën një dështim të madh. Për klientët e Zelandës së Re, kjo garanci është si shtesë e të drejtave ligjore të respektuara sipas legjislacionit të Zelandës së Re.

Dokumentet / Burimet

anko 43197200 Mbushje karikimi me valë 10W [pdf] Manuali i përdoruesit
43197200 Mbështjellësi i karikimit me valë 10W, 43197200, Mbushja e karikimit me valë 10W, Mbushja e karikimit 10W, Mbushja 10W

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *