anko-logo

anko 43148660 Mini Greenhouse

anko 43148660 Mini Greenhouse-fig1

Pjesë Lista

anko 43148660 Mini Greenhouse-fig2

Udhëzimet e Asamblesë

 • Hapi 1: Insert the 4pcs long tube (A) into the round connector (E) to form a square shape, then insert the 4pcs short tube (C) into the round connector (E) vertically. Fig 1.
 • Hapi 2: Connect the flat connector (D) and long tube (A) together, then insert into the short tube (C). Fig 2.anko 43148660 Mini Greenhouse-fig3
 • Hapi 3: Insert the bend tube (B) into hexagonal connector (F), and connect them together with a long tube (A). Fig 3.
 • Hapi 4: Insert the 4pcs bend tube (B) into the flat connector (D) from step 2. Fig 4.anko 43148660 Mini Greenhouse-fig4
 • Hapi 5: Unfold the PVC cover and open the zipper. Assemble the PVC cover over the frame, then tie each belt on the cover to the frame. To fix the frame to the ground firmly, tie one end of the thread to the loop of the cover and the other end to the peg (H). 4pcs pegs should be inserted on the ground. Fig 5. To keep the greenhouse open, you can roll up the door and tie with the two belts. Fig 6.anko 43148660 Mini Greenhouse-fig5
  KUJDES: K ASRKOHET KUVENDI I TUL RRITURVE.

RRETH KOMPANISE

 • Kodi kyç: 43-148-660
 • MADE N CH KINA
 • KMART AUSTRALIA KUFIZUAR
 • P AR AU/NZ: IMPORTUAR P FORR DYQANET KMART N A AUSTRALI DHE ZELANDANDN E RE.
 • KMART AUSTRALIA -690 SPRINGVALE ROAD, MULGRAVE, VIC 3170 AUSTRALIA
 • KMART NEW ZEALAND - ZYRA RAJONALE C/O KMART PAPATOETOE STORE, HUNTERS PLAZA, RRUGA E MADHE E JUGUT, PAPATOETOE, AUCKLAND, Zelanda e Re.
 • SHMRBIMI I KLIENTVE KMART
 • PËR: 1800 124 125
 • NZ: 0800 945 995

Dokumentet / Burimet

anko 43148660 Mini Greenhouse [pdf] Manuali i udhëzimeve
43148660, Mini Greenhouse, 43148660 Mini Greenhouse

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.