logo ankoLAYBACK UMBRELLA
STROLLER
months 0+
MANUAL UDHUCTZUESanko 43139781 Layback Umbrella Stroller -

KUJDES!
KEEP THEM FOR FUTURE REFERENCE – READ CAREFULLY PLEASE READ THESE INSTRUCTIONS CAREFULLY BEFORE USE AND KEEP THEM FOR FUTURE REFERENCE. THE CORRECT USE AND MAINTENANCE OF THIS PRODUCT ARE ESSENTIAL.
Images in the manual are for visual purposes only.
The actual product may vary slightly. The manufacturer reserves the right to change any specification or feature without prior notice.

Ju lutemi lexoni me kujdes këto udhëzime dhe mbajini ato për referencë në të ardhmen.
Siguria e fëmijës suaj mund të preket nëse nuk ndiqni këto udhëzime.
KUJDES: T TO SHENGJOJ IN L INNDIMIN APO VDEKJEN

 • Ndiqni UDHZIMET E prodhuesit në të gjitha kohërat.
 • GJITHMON ZBATONI FRIENET Kurdoherë që karroca është e palëvizshme.
 • SIGURONI F CHMIJN N THE GARNGJES N AT T ALL GJITHA KOHT.
 • V PNI T ALL GJITHA FENAT Kurdo që parkoni karrocën.
 • MOS L LENI FILMIJ UNT PA PAQENJE.
 • MOS BENI F EXMIJ EX SHTES OSE Çanta në këtë karrocë.
 • SIGUROHUNI QË FËMIJËT TË JANË TË PASTRA NGA NDONJË PJESË LËVIZSHME NËSE RREGULLONI KAROTËSIN, TË PËRNDËRSHËM MUND TË LËNDOHEN.
 • Ju lutemi sigurohuni që parzmori i sigurisë është rregulluar dhe përdorur në çdo kohë.
 • A harness can form loops that may be a strangulation hazard. Never leave harness straps connected when not fitted to a child in the stroller.
 • Kontrolloni karrocën të jetë ngritur plotësisht dhe të gjitha bravat e sigurisë janë të angazhuara para se të vendosni një fëmijë në karrocë, përndryshe, ata mund të lëndohen.
 • Mos u përpiqni ta mbani karrocën me fëmijën tuaj në të.
 • Pesha e fëmijëve që përdorin këtë karrocë fëmijësh nuk duhet të kalojë 15 kg.
 • Karroca nuk është e përshtatshme për vrapim ose patinazh.
 • Kontrolloni mbylljen e magazinimit para se të ngrini dhe mbani karrocën.
 • Mos lejoni që fëmijët të qëndrojnë mbi produkt.
 • Do not use the stroller near an open fire, barbecue, or exposed flame.
 • Përdorni vetëm ato pajisje shtesë që janë furnizuar nga prodhuesi dhe janë aprovuar për përdorim me karrocën.
 • Çdo mall që bartet në shportë nuk duhet të kalojë 2 kg.
 • Çdo mall që mbahet në xhep nuk duhet të kalojë 2 kg.
 • Avoid placing the stroller on parquetry, linoleum, or carpet floors as wheels may cause stains.
 • The stroller is designed for use on flat and gently sloping surfaces and may be unstable on higher sloping and uneven surfaces. Extra care is needed on steep slopes to prevent the stroller from tipping over.
 • Kujdes duhet të merret nëse karroca përdoret në shkallët ose shkallët lëvizëse.
 • Mos e lini fëmijën tuaj të ekspozuar në diell. Mbulesa ose kapuçi në këtë produkt nuk do t'i japin fëmijës tuaj mbrojtje totale nga rrezet e dëmshme të diellit.
 • Kini kujdes kur zbërtheni dhe gjatë montimit.
 • Hidhni të gjitha materialet e paketimit me kujdes pas montimit.
 • Çdo pjesë shtesë ose pjesë zëvendësuese duhet të merret vetëm nga prodhuesi ose shpërndarësi.
 • Asnjëherë mos zëvendësoni pjesët.

Komponentet

anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 1

TA HAPNI STROLLERIN
KUJDES:

 • KUJDESI P DR SHKAK DUHET T EX USHTROHET Kur paloset, shpërbëhet, ose rregullon endacakun për të parandaluar futjen ose grumbullimin e pjesës së gishtit / trupit.
 • KEEP CHILDREN AWAY FROM THE STROLLER WHEN FOLDING OR UNFOLDING.
 1. Lironi shulën e ruajtjes.
  Shikoni Figurën 1
 2. Lift the handle upwards away from the front legs. Continue this action until the frame is fully open.
  Shikoni Figurën 2anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 2
 3. Press down the primary lock (a) firmly into the locked position. The secondary lock (b) will be.
  automatically engaged. See Figure 3anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 3Mbledhja e rrotave të përparme
 4. Make sure the front wheels are in the correct direction for assembly.
  Fig. 4a - Drejtimi i saktë.
  Fig. 4b - Drejtimi i pasaktë.
  Push the wheels upwards to the front legs until they click into position in the correct direction. See Figure 4aanko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 4Frena
 5. To apply the brakes, press down firmly on the brake pedals. Ensure that both brakes have fully engaged in each wheel. See Figure 5A
  Për të liruar frenat, ngrini pedalet e frenave derisa frenat të shkëputen plotësisht nga secila rrotë.
  Shikoni Figurën 5Banko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 5paralajmërim 2KUJDES:
  GJITHMON ZBATONI FRIENET Kurdoherë që karroca është e palëvizshme.
  KANOPI
 6. Attach both plastic clips of the canopy to the stroller frame at the location just below the side grip fastening tabs, then attach the grip fastening tabs together.
  Shikoni Figurën 6a
  Hapni tendën duke e kthyer kulm përpara.
  Shikoni Figurën 6banko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 6T’I NDIHTOJN THE ulësen dhe shportën
 7. Check and ensure the straps at the back of the seat and basket are attached to the back frame of the stroller by press studs.
  Shikoni Figurën 7anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 7P TOR TJ RREGULLUAR Prapa
 8. This stroller has an adjustable backrest.
  ●Release the string at the back of the backrest to recline the seating position.
  Shikoni Figurën 8
  ●Tighten the string and lift the backrest to select a more upright seating position.anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 8KUJDES: Do not adjust the backrest while your child is in the stroller.

  LARNDSIA E SIGURIS

 9. Për të siguruar fëmijën tuaj në parzmore, shtyni prangat e shtrëngimit të rripit të shpatullave në strehën e kopsës së belit.
  Shtyni prangat e shtrëngimit (A) + (B) në kutinë e shtrëngimit derisa të mbërthehen në pozicion.
  Adjust slider (C) to ensure a snug fit for your child. Repeat for the other side and also for the shoulder straps. After making adjustments to the seat, always readjust the harness.
  Shikoni figurën 9anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 9KUJDES: Always adjust the harness when changing the seating position of the child.
  paralajmërim 2KUJDES:
  ● USE THIS HARNESS AT ALL TIMES.
  ● HARNESS CAN FORM LOOPS THAT MAY POSE A STRANGULATION HAZARD. NEVER LEAVE THE HARNESS CONNECTED WHEN NOT FITTED TO A CHILD IN THE STROLLER.
  Rrip tjetër
 10. Një rrip lidhës i duarve sigurohet pranë kapjes së dorezës. Rrëshqisni dorën tuaj përmes lakut të rripit të lidhjes sa herë që përdorni karrocën. Hiqni dorën nga laku i rripit të lidhjes vetëm kur frenat të jenë vendosur në rrotat e karrocës.
  Shikoni Figurën 10anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 11paralajmërim 2 KUJDES:
  P USRDORNI Rripin tjetër për të ndaluar endacakun nga rrotullimi larg.
  P TOR T F PLOTUAR STROLLERIN
  SHËNIM – Check the following before folding the stroller
  ●The backrest is in its full upright position.
  ●The canopy is retracted.
  ●All brakes have been applied.
  ●All accessories have been removed.
 11. Lift the primary lock (a) upwards and then press down the secondary lock (b).
  Shikoni Figurën 11 
  Shtyjeni dorezën përpara për të palosur karrocën.
  Continue this action until the lock is engaged.

anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 12anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 13

paralajmërim 2 KUJDES:

 • KUJDESI P DR SHKAK DUHET T EX USHTROHET Kur paloset, shpërbëhet, ose rregullon endacakun për të parandaluar futjen ose grumbullimin e pjesës së gishtit / trupit.
 • KEEP CHILDREN AWAY FROM THE STROLLER WHEN FOLDING OR UNFOLDING.

KUJDESI DHE MIRMBAJTJA

Kontrolloni produktin para montimit dhe periodikisht gjatë përdorimit. Mos e përdorni kurrë këtë produkt nëse ka ndonjë mbërthyes, nyje ose pjesë të prishura të lirshme ose që mungojnë.
Pjesë plastike dhe metalike: Fshijini me reklamëamp leckë.
Pëlhurë e heqshme dhe jo e lëvizshme: Fshijeni me reklamëamp pëlhurë. Mos zbardhoni. Mos hekurosni. Mos pastroni me tharje anko 43139781 Layback Umbrella Stroller - 14.
Mos përdorni jastëk gërryes, zbardhues ose pastrues të fortë shtëpiak.
Thani në hije plotësisht para përdorimit dhe shmangni nxehtësinë e drejtpërdrejtë dhe rrezet e diellit.
Thani plotësisht para se ta ruani.
Ruani gjithmonë në një vend të pastër dhe të thatë.
Herë pas here pastroni dhe lubrifikoni rrotat dhe boshtet me vaj lubrifikues të lehtë.

© KMART AUSTRALIA KUFIZUAR
P FORR AU / NZ: IMPORTUAR P FORR DYQANET KMART N A AUSTRALI DHE ZELANDANDN E RE.
KMART AUSTRALIA - 690 RRUGA PRANVER, MULGRAVE, VIC 3170 AUSTRALIA.
KMART ZEALAND E RE - ZYRA RAJONALE C / O Dyqani i KMART PAPATOETOE,
GJUETT PLAZA, RRUGA E MADHE E JUGUT, PAPATOETOE, Auckland, Zelanda e Re.

Kodi kyç: 43-139-718
MADE N CH KINA

Dokumentet / Burimet

anko 43139781 Layback Umbrella Stroller [pdf] Manuali i udhëzimeve
43139781, Layback Umbrella Stroller, 43139781 Layback Umbrella Stroller

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.