Dokument

logo ankoCat Tower XL

anko 43072910 Cat Tower XL

përmbajtje

anko 43072910 Cat Tower XL- Përmbajtjaanko 43072910 Cat Tower XL- Përmbajtja 2

Udhëzime

Hapi 1.
Vidhosni dërrasën e poshtme (Nr.1 x1) në shtëpinë e maceve (Nr.2 x1) duke përdorur çelësin gjashtëkëndor dhe vidhosën (B x 1). Vidhni dy shtyllat (Nr. 9 x 1 & Nr. 10 x 1) në tabelën e poshtme duke përdorur çelësin gjashtëkëndor dhe vidhat (A x 2). Futni vidhat (C x 2) në pjesën e sipërme të shtyllave (Nr. 9 x 1 & Nr. 10 x 1).anko 43072910 Cat Tower XL- Hapi 1Hapi 2.
Vidhni shtyllat (Nr.12 x 2) në shtëpinë e maceve (Nr.2 x 1) duke përdorur çelësin gjashtëkëndor dhe vidhat (A x 2). Futni vidhat (C x 2) në shtylla (Nr. 12 x 2).

anko 43072910 Cat Tower XL- Hapi 2Hapi 3.
Vendoseni dërrasën e mesme (Nr.3 x 1). Vidhni katër polet (Nr. 9 x 1 & Nr. 10 x 1 & Nr. 11 x 1 & Nr. 12 x 1) në vidën C, më pas futni vidhat (C x 3) në shtylla (Nr. 9 x 1 & Nr.10 x 1& Nr.12 x 1). Referojuni imazhit më poshtë.anko 43072910 Cat Tower XL- Hapi 3

Hapi 4.
Vidhosni dërrasën e rrumbullakët (Nr.4 x 1) në vidën C. Vendoseni shtratin e mesëm të kafshëve shtëpiake (Nr.8 x 1) në shtyllë (Nr.12 x 1), shtyllën e vidhos (Nr.12 x 1) në vidën C, futeni vidha (C x 1) në shtyllë (Nr. 12 x 1).anko 43072910 Cat Tower XL- Hapi 4

Hapi 5.
Vendoseni dërrasën e sipërme (Nr. 6 x 1). Vidhni tre pole (Nr.11 x 1 & Nr.13 x 1 & Nr.14 x 1) në vidën C siç tregohet më poshtë.anko 43072910 Cat Tower XL- Hapi 4

Hapi 6.
Vendoseni dërrasën e sipërme (Nr. 6 x 1). Vidhosni shtratin e sipërm katror të kafshëve shtëpiake (Nr.7 x 2) në shtylla (Nr.13 x 1 & Nr.14 x 1), dërrasë të rrumbullakët me vidë (Nr.4 x 1) në shtyllë (Nr.11 x 1). Përdorimi i çelësit Hex dhe vidhos (B x 1) për të vidhosur tabelën e sipërme (Nr.6 x 1) së bashku me shtëpinë e rrumbullakët të maces (Nr.5 x 1).

anko 43072910 Cat Tower XL- Hapi 6

KUJDES: Lodër për kafshë - Nuk është menduar për fëmijët.
Theshtë përgjegjësi e pronarit të kafshës shtëpiake nëse kjo lodër është e përshtatshme për stilin e lojës së kafshës së tij.
Asnjë lodër për kafshë nuk është e shkatërrueshme dhe mund të dëmtohet gjatë lojës.
Për sigurinë e kafshës suaj, inspektoni rregullisht dhe hiqeni nëse dëmtohet.
Gjithmonë mbikëqyrni kafshën tuaj gjatë lojës.

Dokumentet / Burimet

anko 43072910 Cat Tower XL [pdf] Udhëzime
43072910, Cat Tower XL

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.