Manuali i përdorimit të kompresorit të ajrit anko 43058150
anko 43058150 Kompresor Ajri

Ky kompresor 12V është projektuar për fryrjen e gomave të makinave, karvanëve, motoçikletave, sporteve dhe c.amping pajisje. Ju lutemi lexoni me kujdes udhëzimet e përdorimit dhe përdorni kompresorin vetëm në përputhje me këto udhëzime.

Kujdes sigurie

 • Keep out of the reach of Children.
 • Dispose of the wrapping material. Plastic foils and/ or bags may be dangerous toys for children
 • Check the functionality of the device before each use.
 • Do not exceed the maximum allowable pressure for the inflatable.
 • Never leave the compressor unattended when working.
 • Never use the compressor continuously for more than 5 minutes; let it cool down for 15~30 minutes. The compressor may overheat or get damaged if left running for too long.
 • The gauge reading of pressure is approximate → check the pressure using a calibrated pressure gauge.
 • Use the compressor only with 12V DC (e.g. 12V cigarette lighter socket in the car, 230V AC input / 12V DC output adapter, etc.).
 • Kjo pajisje nuk është menduar për përdorim nga persona (përfshirë fëmijët) me aftësi të reduktuara fizike, shqisore ose mendore, ose mungesë të përvojës dhe njohurisë, përveç nëse atyre u është dhënë mbikëqyrje ose udhëzim në lidhje me përdorimin e pajisjes nga një person përgjegjës për sigurinë e tyre.
 • Fëmijët duhet të mbikëqyren për të siguruar që ata nuk luajnë me pajisjen.
 • Pajisja duhet të furnizohet vetëm me volum sigurie tepër të ulëttage që korrespondon me shënimin në pajisje.

Produkti Mbaroiview

Produkti Mbaroiview
Produkti Mbaroiview

 1. Air hose with Valve nozzle
 2. Përshtatës 12V DC
 3. Çelësi ON / OFF
 4. Manometër
 5. Extension inflate tube
 6. Dritë LED
 7. Nozzle accessories

Shënim: The switch for LED light and air compressor has a different print. See Below.

Switch for LED light

Të dhënat teknike

Burimi i energjisë: DC 12 volt Gjatësia e zorrës së ajrit 60cm
Konsumi aktual: 15 Ampere peshë 1.8KGS
Presioni maksimal i ajrit 150PSI përmasat H13.7 x W23.0 x D9.0 cm
Extension inflate tube: 2 metër Gjatësia e kabllit 2.6 metër
Kohëzgjatje Mins 10

përdorim

Inflating car, caravan, motorcycle tyres with equipment valves:

 1. Clip the valve nozzle (1) onto the tire screw tooth valve. Need the extension tube? -Connect the black pipe with one end of the extension tube, and then connect the air nozzle at the end of the extension tube with the tire screw tooth valve.
 2. Plug the 12 V adapter (2) in the 12V DC cigarette lighter socket in your car.
 3. Press the ON/OFF switch (3), turn the compressor on.
 4. While inflating, watch the gauge (4) closely and stop the motor when the manufacturer’s recommended pressure has been achieved, turn the compressor off.
 5. Unclip the valve nozzle and recheck the pressure using a calibrated pressure gauge.

Inflating other inflatable objects

The adapters supplied in the package have been designed for various purposes (e.g. Inflating balls, mats, etc.)

 1. Choose appropriate accessories (7) and screw into the valve nozzle (1).
 2. Plug the 12V adapter (2) in the 12V DC cigarette lighter socket in your car.
 3. Press the ON/OFF switch (3), turn the compressor on.
 4. While inflating, watch the gauge (4) closely and stop the motor when the manufacturer’s recommended pressure has been achieved, turn the compressor off.
 5. Remove the valve nozzle and the adapter

Pastrimi dhe Ruajtja

 • Clean the device using only a slightly moist cloth. Do not use solvents or harsh detergents.
 • Store the compressor in dry and dust-free environment.

 

Dokumentet / Burimet

anko 43058150 Kompresor Ajri [pdf] Manuali i përdoruesit
43058150, Air Compressor

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.