260x185mm
Tabela e palosshme e rrobave
e hapur: 59cm(H) x 72cm(W) ​​) një mënyrë e përshtatshme për të palosur mirë majat
anko 42968733 Lavanderia e palosshme - BoaUDHËZIMET E PËRFSHIRË

anko 42968733 Lavanderia e palosshme - Bordianko 42968733 Lavanderia e palosshme - BoardA

MADE IN CANNA
P FORR AU / NZ: IMPORTUAR P FORR KMART
DYQANET NË AUSTRALI DHE ZEALËN E RE/4D.

anko 42968733 Lavanderia e palosshme - BoardAB

Udhëzime për palosjen:

anko 42968733 Lavanderia e palosshme - BoardCanko 42968733 Lavanderia e palosshme - BordiD

anko 42968733 Lavanderia e palosshme - BoardE

Dokumentet / Burimet

anko 42968733 Pllakë e palosshme lavanderie [pdf] Udhëzime
915-66000-42, 42968733, Pllakë e palosshme lavanderie

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.