LOGO AIRCARE

Lagështues avullues AIRCARE Piedestal

AIRCARE-Pedestal-Avullues-Lagështues-PRODUKT

Lagështues avullues AIRCARE Piedestal

MODEL: SERIA EP9

EP9 800 (CN); EP9 500 (CN)

 • Humidistat i rregullueshëm
 • Tifoz me shpejtësi të ndryshueshme
 • Mbushja e lehtë e përparme

AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - ICON

PER POROSITE PJESE DHE AKSESORE TELON: 1.800.547.3888

MBROJTJE TË RËNDËSISHME UDHËZIME TË PËRGJITHSHME TË SIGURISË

LEXO PARA PINGRDORIMI T H LUMUMRSUESIT TUAJ

RREZIKU: do të thotë, nëse informacioni i sigurisë nuk ndiqet, dikush do të plagoset rëndë ose do të vritet.
KUJDES: Kjo do të thotë, nëse informacioni i sigurisë nuk ndiqet, dikush mund të plagoset rëndë ose të vritet.
KUJDES: Kjo do të thotë, nëse informacioni i sigurisë nuk ndiqet, dikush mund të dëmtohet.

 1. Për të reduktuar rrezikun e zjarrit ose rrezikut të goditjes, ky lagështues ka një prizë të polarizuar (njëra teh është më e gjerë se tjetra.) Futni lagështuesin direkt në një rrymë 120 V, AC
  prizë elektrike. Mos përdorni litarë shtesë. Nëse priza nuk futet plotësisht në prizë, spinën e kundërt. Nëse akoma nuk përshtatet, kontaktoni një elektricist të kualifikuar për të instaluar prizën e duhur. Mos e ndryshoni shtojcën në asnjë mënyrë.
 2. Mbani kordonin elektrik larg zonave të trafikut. Për të zvogëluar rrezikun e rreziqeve nga zjarri, kurrë mos e vendosni kordonin elektrik nën qilima, pranë regjistrave të nxehtësisë, radiatorëve, sobave ose ngrohësve.
 3. Shkëputeni gjithmonë njësinë nga priza para se të lëvizni, pastroni ose hiqni pjesën e montimit të ventilatorit nga lagështuesi, ose sa herë që nuk është në shërbim.
 4. Mbani lagështuesin të pastër. Për të zvogëluar rrezikun e lëndimit, zjarrit ose dëmtimit të lagështuesve, përdorni vetëm pastrues të rekomanduar posaçërisht për lagështuesit. Asnjëherë mos përdorni materiale të ndezshme, të djegshme ose helmuese për të pastruar lagështuesin tuaj.
 5. Për të zvogëluar rrezikun e djegieve dhe dëmtimit të një lagështuesi, mos vendosni kurrë ujë të nxehtë në lagështuesin.
 6. Mos vendosni objekte të huaja brenda lagështuesit.
 7. Mos lejoni që njësia të përdoret si lodër. Vëmendje e madhe është e nevojshme kur përdoret nga ose pranë fëmijëve.
 8. Për të zvogëluar rrezikun e rrezikut elektrik ose dëmtimit të një lagështuesi, mos e përkulni, mos e tundni ose mos e lyeni lagështuesin kur njësia është në punë.
 9. Për të zvogëluar rrezikun e goditjes elektrike aksidentale, mos prekni kordonin ose komandat me duar të lagura.
 10. Për të zvogëluar rrezikun e zjarrit, mos e përdorni pranë një flake të hapur si një qiri ose një burim tjetër flake.

KUJDES: Për sigurinë tuaj, mos përdorni një lagështues nëse ndonjë pjesë është dëmtuar ose mungon.
PARALAJMRIM: Për të zvogëluar rrezikun e zjarrit, goditjes elektrike ose lëndimit, gjithmonë shkëputeni nga priza para servisit ose pastrimit.
KUJDES: Për të zvogëluar rrezikun nga zjarri ose rreziqet e goditjes, mos derdhni ose derdhni ujë në zonën e kontrollit ose motorit. Nëse kontrollet lagen, lërini të thahen plotësisht dhe kontrolloni njësinë nga personeli i autorizuar i shërbimit para se të futeni në prizë.
KUJDES: Nëse një bimë vendoset në një piedestal, sigurohuni që njësia të jetë shkëputur nga priza kur ujisni bimën. Sigurohuni që të mos derdhni ujë mbi panelin e kontrollit kur ujisni uzinën. Nëse uji hyn në panelin elektronik të kontrollit, mund të rezultojë në dëmtim. Sigurohuni që paneli i kontrollit të jetë tharë plotësisht para përdorimit.

HYRJE

Lagështuesi juaj i ri shton lagështi të padukshme në shtëpinë tuaj duke lëvizur ajrin e thatë të hyrjes përmes një fitili të ngopur. Ndërsa ajri lëviz nëpër fitil, uji avullon në
ajri, duke lënë pas çdo pluhur të bardhë, minerale ose lëndë të ngurta të tretura dhe të pezulluara në fitil. Për shkak se uji është avulluar, ka vetëm ajër të pastër dhe të padukshëm me lagështi.
Ndërsa fitili avullues bllokon mineralet e grumbulluara nga uji, aftësia e tij për të thithur dhe avulluar ujin zvogëlohet. Ne rekomandojmë ndryshimin e fitilit në fillim
të çdo sezoni dhe pas çdo 30 deri në 60 ditë funksionimi për të ruajtur performancën optimale. Në zonat me ujë të fortë, zëvendësimi më i shpeshtë mund të jetë i nevojshëm për të ruajtur efikasitetin e lagështuesit tuaj.
Përdorni vetëm fitila dhe aditivë zëvendësues të markës AIRCARE. Për të porositur pjesë, fitile dhe produkte të tjera telefononi 1-800-547-3888. Humidifikuesi i serisë EP9 (CN) përdor fitil #1043 (CN). Vetëm fitilja AIRCARE® ose Essick Air® garanton daljen e certifikuar të lagështuesit tuaj. Përdorimi i markave të tjera të fitilëve anulon certifikimin e prodhimit.
AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - HUMIDIFIERSI TUAJ
PUNKS LUMUMTSUESE
Pasi fitili ngopet, ajri tërhiqet, kalon nëpër fitil dhe lagështia absorbohet në ajër.
I gjithë avullimi ndodh në lagështuesin, kështu që çdo mbetje mbetet në fitil. Ky proces natyror i avullimit nuk krijon pluhur të bardhë si disa lagështues të tjerë.
Ajri i thatë tërhiqet në lagështuesin nga shpina dhe hidratohet ndërsa kalon nëpër fitilin avullues. Pastaj nxirret jashtë në dhomë.
E RËNDËSISHME:
Dëmtimi i ujit mund të rezultojë nëse kondensimi fillon të formohet në dritare ose mure. Pika e lagështisë SET duhet të ulet derisa kondensimi të mos formohet më. Ne rekomandojmë që nivelet e lagështisë së dhomës të mos kalojnë 50%.
* Dalja e bazuar në tavanin 8 '. Mbulimi mund të ndryshojë për shkak të ndërtimit të ngushtë ose mesatar.

NJOHI LUMUMTSUESIN TUAJ

Përshkrim Seria EP9
Kapaciteti i Njësisë Gallons 3.5
Katror ft. mbulim Deri në 2400 (i ngushtë
ndertim)
Shpejtësitë e tifozëve Variabël (9)
Zëvendësimi fitil Nr. 1043 (CN)
Humidistat automatik Po
Kontrollet Dixhital
ETL renditur Po
volt 120
Herc 60
Watts 70

KUJDES P ONR SHTESA T UJIT:

 • Për të ruajtur integritetin dhe garancinë e fitilit, kurrë mos shtoni asgjë në ujë përveç bakteriostatit Essick Air për lagështuesit avullues. Nëse keni vetëm ujë të zbutur
  në dispozicion në shtëpinë tuaj, mund ta përdorni, por grumbullimi i mineraleve do të ndodhë më shpejt. Ju mund të përdorni ujë të distiluar ose të pastruar për të ndihmuar në zgjatjen e jetës së fitilit.
 • Asnjëherë mos shtoni vajra esencialë në ujë. Mund të dëmtojë vulat plastike dhe të shkaktojë rrjedhje.

SH NOTNIME P ONR LOKACIONIN:
Për të marrë përdorimin më efektiv nga lagështuesi juaj, është e rëndësishme të vendosni njësinë ku nevojitet më shumë lagështi ose ku do të jetë ajri i lagësht
qarkulloi në të gjithë shtëpinë, si për shembull pranë një kthimi të ajrit të ftohtë. Nëse njësia është e pozicionuar pranë një dritareje, kondensimi mund të krijohet në xhamin e dritares. Nëse kjo ndodh, njësia duhet të ripozicionohet në një vend tjetër.

AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - SH NOTNIME P ONR LOKACIONIN

Vendosni lagështuesin në një sipërfaqe të sheshtë. MOS e vendosni njësinë direkt përballë kanalit ose radiatorit të ajrit të nxehtë. MOS e vendosni në tapetin e butë. Për shkak të lëshimit të ajrit të freskët dhe të lagësht nga lagështuesi, është mirë që ajri të drejtohet larg nga regjistrat e termostatit dhe ajrit të nxehtë. Vendosni lagështuesin pranë një muri të brendshëm në një vend të barabartë të paktën 2 centimetra larg murit ose perdeve.

Sigurohuni që lagështira, e cila ndodhet në kordonin e rrymës, është pa pengesa dhe larg nga çdo burim ajri të nxehtë.
KUVENDI

 1. Shpaketoni lagështuesin nga kartoni. Hiqni të gjitha materialet e paketimit.
  Casters
 2. Hiqeni shasinë nga baza dhe lëreni mënjanë. Hiqni qesen e pjesëve, mbajtësen e fitilit/ fitilit dhe notoni nga baza.
 3. Kthejeni bazën e zbrazët me kokë poshtë. Vendoseni secilën rrjedhe të rrotullës në një vrimë të rrumbullakët në secilin cep të pjesës së poshtme të lagështuesit. Rrotullat duhet të përshtaten mirë dhe të futen derisa shpatulla e kërcellit të arrijë në sipërfaqen e dollapit. Kthejeni bazën e djathtë lart.
  FLAT
 4. Instaloni noton duke ndarë dy gjysmat fleksibël të kapëses mbajtëse, duke futur notën në kapëse dhe duke e siguruar atë në bazë.
  DELIKA EVAPORATIVE
 5. Sigurohuni që 1043 (CN) është instaluar në bazën e mbajtësit të fitilës me dy pjesë në bazën e lagështuesit
 6. Vendoseni shasinë mbi kornizën bazë dhe shtypeni atë mbi bazën fort derisa të jetë në vend.
  KUJDES: Sigurohuni që shasia të jetë e vendosur në bazë me notën përballë për të parandaluar dëmtimin e përbërësve.
  AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - GJALLIC EVAPORATIVEPLOTSIMI I UJIT
  KUJDES: Para mbushjes, sigurohuni që njësia është e fikur dhe e shkyçur
 7. Hapni derën e mbushjes në pjesën e përparme të njësisë. Futeni gypin në derën e hapur të mbushjes.
  Duke përdorur një shtambë, derdhni me kujdes ujë në nivelin MAX FILL në kornizën e fitilit.
  SHËNIM: Në mbushjen fillestare, do të duhen rreth 20 minuta që njësia të bëhet gati për funksionim, pasi fitili duhet të ngopet. Mbushjet e mëvonshme do të zgjasin afërsisht 12 minuta pasi fitili është ngopur tashmë.
  SHËNIM: Ne ju rekomandojmë të përdorni Essick Air® Bacteriostat Treatment kur rimbushni rezervuarin e ujit për të eliminuar rritjen e baktereve. Shtoni bakteriostat sipas udhëzimeve në shishe.
 8. Pasi të ketë përfunduar procesi i mbushjes dhe fitili është i ngopur, njësia është gati për përdorim.

AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - MBYLLJA E UJIT

POUR LARTUMSIN
Aty ku vendosni nivelet e dëshiruara të lagështisë varet nga niveli juaj i rehatisë personale, temperatura e jashtme dhe temperatura e brendshme.
SHËNIM: Testet e fundit të CDC tregojnë se vetëm 14% e grimcave të virusit të gripit mund të infektojnë njerëzit pas 15 minutash në nivele të lagështisë 43%.
Ju mund të dëshironi të blini një higrometër për të matur nivelin e lagështisë në shtëpinë tuaj.
Më poshtë është një tabelë e cilësimeve të rekomanduara të lagështisë.

E RËNDËSISHME: Dëmtimi i ujit mund të rezultojë nëse kondensimi fillon të formohet në dritare ose mure. Pika e lagështisë SET duhet të ulet derisa kondensimi të mos formohet më. Ne rekomandojmë që nivelet e lagështisë së dhomës të mos kalojnë 50%.

Kur Jashtë
Temperatura është:
Recommended
I afërm i brendshëm
Lagështia (RH) është
° F          °C
-20    -30 ° 15 - 20%
-10 °    -24 ° 20 - 25%
  2 °    -18 ° 25 - 30%
10 °    -12 ° 30 - 35%
20 °     -6 ° 35 - 40%
30 °      -1 ° 40 - 43%

OPERATION
Lidheni kordonin në enën e murit. Humidifikuesi juaj tani është gati për përdorim. Humidifikuesi duhet të vendoset të paktën dy centimetra larg çdo muri dhe larg regjistrave të nxehtësisë. Rrjedha e pakufizuar e ajrit në njësi do të rezultojë në efikasitetin dhe performancën më të mirë.
SHENIM: Kjo njësi ka një lagështi automatike të vendosur në kontroll që ndjen nivelin e lagështisë rreth zonës së afërt të lagështuesit. Ndiz lagështuesin kur lagështia relative në shtëpinë tuaj është nën parametrat e lagështirës dhe do ta fikë lagështuesin kur lagështia relative të arrijë cilësimin e lagështirës.

PANELI I KONTROLLIT
Kjo njësi ka një panel kontrolli dixhital që ju lejon të rregulloni shpejtësinë e ventilatorit dhe nivelin e lagështisë, si dhe view informacion mbi statusin e njësisë. Ekrani do të tregojë gjithashtu nëse telekomanda opsionale është në përdorim në atë kohë. Telekomanda mund të blihet veçmas dhe të përdoret me çdo njësi të serisë EP9. Shikoni listën e pjesëve në pjesën e pasme për të porositur numrin e pjesës 7V1999.

KUJDES: Nëse një bimë vendoset në piedestal, sigurohuni që të mos derdhni ujë mbi panelin e kontrollit kur ujisni uzinën. Nëse uji hyn në panelin elektronik të kontrollit, mund të rezultojë në dëmtim. Nëse kontrollet lagen, lërini të thahen plotësisht dhe kontrolloni njësinë nga personeli i autorizuar i shërbimit para se të futeni në prizë.

 1. Kontrolluesi dixhital ka një ekran që siguron informacion mbi statusin e njësisë. Në varësi të funksionit që po aksesohet, ai shfaq lagështinë relative, shpejtësinë e ventilatorit, lagështinë e vendosur dhe tregon kur njësia është jashtë ujit.
  AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - KUJDESShpejtësia e tifozëve
 2. Butoni Speed ​​kontrollon motorin me shpejtësi të ndryshueshme. Nëntë shpejtësi sigurojnë kontroll të saktë të ventilatorit. Shtypni butonin e energjisë dhe zgjidhni shpejtësinë e ventilatorit: F1 deri në F9 duke vazhduar nga shpejtësia e ulët në atë të lartë. Vendosja fillestare e paracaktuar është e lartë (F9). Rregulloni sipas dëshirës. Shpejtësia e ventilatorit do të shfaqet në panelin e kontrollit ndërsa shpejtësitë kalojnë.
  AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - FAN SPEED

SHËNIM: Kur ekziston kondensimi i tepërt, rekomandohet një cilësim më i ulët i shpejtësisë së ventilatorit.
KONTROLLI I lagështisë
SHËNIM: Lërini 10 deri në 15 minuta që lagështuesi të përshtatet me dhomën kur vendosni njësinë për herë të parë.
SHËNIM: EP9500 (CN) ka një lagështues automatik të vendosur në kordon që mat lagështinë relative në dhomë, ciklet e lagështuesit ndizen dhe fiken siç kërkohet për të ruajtur cilësimin e zgjedhur.

AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - KONTROLLI I lagështirës

 1. Në fillimin fillestar, lagështia relative e dhomës do të shfaqet. Çdo shtytje e njëpasnjëshme e Kontrollit të Lagështisë Butoni do të rrisë cilësimin në 5% rritje. Në pikën e caktuar prej 65%, njësia do të funksionojë vazhdimisht.

TIPARE / TREGIME T OTHER TJERA
Gjendja e filtrit është kritike për efektivitetin e lagështuesit. Një funksion filtri kontrolli (CF) do të shfaqet çdo 720 orë funksionimi për t'i kujtuar përdoruesit të kontrollojë gjendjen e fitilit. Ngjyrosja dhe zhvillimi i depozitave minerale me kore tregojnë nevojën për zëvendësimin e fitilit. Zëvendësimi mund të kërkohet më shpesh nëse ekzistojnë kushte të ujit të fortë.

 1. Ky lagështues ka një kujtesë të filtrit të kontrolluar të caktuar për t'u shfaqur pas 720 orësh funksionimi. Kur shfaqet mesazhi Check Filter (CF), shkëputeni kordonin e energjisë dhe kontrolloni gjendjen e filtrit. Nëse një grumbullim depozitash ose njollë e rëndë është e dukshme zëvendësoni filtrin për të rivendosur efikasitetin maksimal. Funksioni CF rivendoset pasi ta lidhni njësinë përsëri.AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - TREGIMET
 2. Kur njësia është jashtë ujit, një pulsues F do të shfaqet në panelin e ekranit.
  AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - TREGUAR2

DRYOUT AUTO
Në këtë kohë njësia do të kalojë automatikisht në Mënyra e tharjes automatike dhe vazhdoni të punoni me shpejtësinë më të ulët derisa filtri të jetë tharë plotësisht. Ventilatori do të fiket duke ju lënë me një lagështues të thatë që është më pak i prirur ndaj mykut dhe mykut.
If Mënyra e tharjes automatike nuk është e dëshirueshme, mbushni lagështuesin me ujë dhe ventilatori do të kthehet në shpejtësinë e caktuar.

ZEPVENDSIMI I WICK

Seria EP përdor Super Fitil 1043 (CN). Përdorni gjithmonë fitilin origjinal të markës AIRCARE për të ruajtur njësinë tuaj dhe për të ruajtur garancinë tuaj.
Së pari, hiqni çdo send mbi piedestalin.

 1. Ngrini shasinë lart nga baza për të zbuluar fitilin, mbajtësen e fitilit dhe noton.
 2. Hiqni montimin e fitilit dhe mbajtësit nga baza dhe lejoni që uji i tepërt të kullojë.
 3. Hiqeni fitilin nga korniza duke e shtrydhur pak fitilin dhe duke e tërhequr atë në pjesën e poshtme të kornizës.
 4.  Zëvendësoni shasinë në pjesën e sipërme të bazës duke pasur kujdes të vini re pjesën e përparme të njësisë dhe të mos dëmtoni notën kur ripoziciononi shasinë.

AIRCARE Humidifier avullues i piedestalit - Hiqni fitilin nga korniza

KUJDESI DHE MIRMBAJTJA
Pastrimi i lagështuesit tuaj rregullisht ndihmon në eliminimin e aromave dhe rritjen e baktereve dhe kërpudhave. Zbardhuesi i zakonshëm shtëpiak është një dezinfektues i mirë dhe mund të përdoret për të fshirë bazën e lagështuesit dhe rezervuarin pas pastrimit. Ne rekomandojmë pastrimin e lagështuesit tuaj sa herë që ndërroni fitilët. Ne gjithashtu rekomandojmë përdorimin e Essick Air® Bacteriostat Treatment çdo herë që mbushni lagështuesin tuaj për të eliminuar rritjen e baktereve. Shtoni bakteriostat sipas udhëzimeve në shishe.
Ju lutemi telefononi 1-800-547-3888 për të porositur trajtimin me bakteriostat, numri i pjesës 1970 (CN).

PASTRIM STANDARD

 1.  Hiqni çdo send nga pjesa e sipërme e piedestalit. Fikeni plotësisht njësinë dhe shkëputeni nga priza.
 2. Hiqeni shasinë dhe lëreni mënjanë.
 3.  Mbajeni ose rrotulloni bazën në legenin e pastrimit. Hiqeni dhe hidhni fitilin e përdorur. Mos e hidhni mbajtësen.
 4.  Derdhni ujin e mbetur nga rezervuari. Mbushni rezervuarin me ujë dhe shtoni 8 oz. (1 filxhan) uthull të bardhë të patretur. Lëreni të qëndrojë 20 minuta. Pastaj derdhni zgjidhjen.
 5. Dampsq një leckë të butë me uthull të bardhë të paholluar dhe fshijeni rezervuarin për të hequr peshoren. Shpëlajeni rezervuarin tërësisht me ujë të freskët për të hequr shkallët dhe solucionin pastrues përpara se ta dezinfektoni.
  NJ UNSIA DISINFEKTUESE
 6. Mbushni rezervuarin plot me ujë dhe shtoni 1 lugë çaji zbardhues. Lëreni tretësirën të qëndrojë për 20 minuta, më pas shpëlajeni me ujë derisa era e zbardhuesit të largohet. Thani sipërfaqet e brendshme me një leckë të pastër. Fshijeni pjesën e jashtme të njësisë me një leckë të butë damptë mbushura me ujë të freskët.
 7. Rimbushni njësinë dhe montoni përsëri për KUVENDI udhëzime.

RUAJTJA VERORE

 1. Njësia e pastrimit siç përshkruhet më sipër.
 2. Hidhni fitilin e përdorur dhe çdo ujë në rezervuar. Lejoni tharjen tërësisht para ruajtjes. Mos e ruani ujin brenda rezervuarit.
 3. Mos e ruani njësinë në një papafingo ose zonë tjetër me temperaturë të lartë, pasi dëmtimi është i mundshëm.
 4. Instaloni filtrin e ri në fillim të sezonit

LISTA E PJESVE T RE RIPARIMIT

AIRCARE Humidifier Avullues i Piedestalit - LISTA E PJESVE TPA RIPARIMIT

Pjesë zëvendësuese të disponueshme për blerje

ARTIKULL
NO.
PËRSHKRIMI Numri pjese
EP9 500 (CN) EP9 800 (CN)
1 Deflektor/ventilim 1B71973 1B72714
2 gyp 1B72282 1B72282
3 Mbush Derën 1B71970 1B72712
4 shket 1B71971 1B71971
5 Mbajtës notash 1B71972 1B72713
6 Rrota (4) 1B5460070 1B5460070
7 Fitil 1043 (CN) 1043 (CN)
8 Mbajtës fitili 1B72081 1B72081
9 Bazë 1B71982 1B72716
10 Fut 1B72726 1B72726
11 Telekomandë t 7V1999 7V1999
- Manuali i Pronarit (Jo në foto) 1B72891 1B72891

Pjesët dhe aksesorët mund të porositen duke telefonuar në numrin 1-800-547-3888. Gjithmonë porositni sipas numrit të pjesës, jo një numri artikulli. Ju lutemi keni numrin e modelit të lagështuesit në dispozicion kur telefononi.

UDHZUES për ZGJIDHJEN E TROBLELEVE

bezdis Kauzë e mundshme ilaç
Njësia nuk funksionon me asnjë cilësim të shpejtësisë • Nuk ka energji për njësinë. • Sigurohuni që priza e polarizuar të jetë futur plotësisht në prizën e murit.
• Njësia ka mbetur pa ujë - ventilatori nuk do të funksionojë pa ujë
pranishëm
• Mbush rezervuarin.
• Funksionimi i ndërprerësit të rifillimit/pozicionimi jo i duhur i pajisjes notuese. • Sigurohuni që montimi i notit është pozicionuar saktë siç përshkruhet në
• Mbushja me ujë. faqe 5
Drita mbetet e ndezur në shasi pasi njësia është fikur. • Drita LED mbetet e ndezur në dollap sa herë që furnizohet me energji. •Kjo eshte normale.
Lagështia e pamjaftueshme. • Fitili është i vjetër dhe joefektiv.
• Humidistat nuk është vendosur mjaftueshëm
• Zëvendësoni fitilin kur ngurtësohet ose ngurtësohet me minerale.
• Rritni cilësimet e lagështirës në panelin e kontrollit.
Lagështia e tepërt.
(kondensimi bëhet i rëndë në sipërfaqet e palosshme në dhomë)
• Humidistat është vendosur shumë lart. • Ulni vendosjen e lagështirës ose rrisni temperaturën e dhomës.
Rrjedhje uji • Kabineti mund të ketë qenë i tepërt. Ekziston një vrimë sigurie e tejkalimit në pjesën e pasme të dollapit. • MOS E MBUSHni kabinetin. Niveli i saktë i ujit tregohet brenda murit anësor të kabinetit.
Erë • Bakteret mund të jenë të pranishme. • Pastroni dhe dezinfektoni fryrjen e kabinetit Udhëzimet për kujdesin dhe mirëmbajtjen.
• Shtoni Baktere të regjistruara në EPA
Trajtimi sipas udhëzimeve në shishe.
• Mund të jetë e nevojshme të zëvendësohet fitili nëse aroma vazhdon.
Paneli i Kontrollit nuk i përgjigjet hyrjes.
Ekrani tregon CL
• Funksioni i bllokimit të kontrollit është aktivizuar për të parandaluar ndryshimet në cilësimet. • Shtypni butonat Lagështia dhe Shpejtësia në të njëjtën kohë për 5 sekonda për të çaktivizuar funksionin.
Uji rrjedh nga njësia • Kapakët e shisheve nuk janë shtrënguar siç duhet ose të vendosur të shtrënguar • Kontrolloni që kapaku i mbushjes të jetë i drejtë dhe kapaku i shisheve është i vendosur në mënyrë të saktë në bazë.
Ekrani pulson -20 • Lagështia në dhomë është më e ulët se 20%. • Wdl lexon lagështinë aktuale kur niveli arrin deri në 25%.
Ekrani ndizet " - ' • Nisja e njësisë.
• Lagështia e dhomës është mbi 90%.
• Lagështia e dhomës do të shfaqet pasi të ketë përfunduar fillimi.
• Mbajeni derisa lagështia të bjerë nën 90%.

POLITIKA E GARANCISO E KUFIZUAR POR VJET LUMTSUESE

Pranimi i shitjeve i kërkuar si dëshmi e blerjes për të gjitha kërkesat e garancisëS.
Kjo garanci shtrihet vetëm tek blerësi origjinal i këtij lagështuesi kur njësia është instaluar dhe përdorur në kushte normale kundër defekteve në mjeshtëri dhe materiale si më poshtë:

 • Dy (2) vjet nga data e shitjes në njësi, dhe
 • Tridhjetë (30) ditë në fitil dhe filtra, të cilët konsiderohen si përbërës të disponueshëm dhe duhet të zëvendësohen në mënyrë periodike.

Prodhuesi do të zëvendësojë pjesën/produktin e dëmtuar, sipas gjykimit të tij, me ngarkesë kthimi të paguar nga prodhuesi. Itshtë rënë dakord që një zëvendësim i tillë është ilaçi ekskluziv i disponueshëm nga prodhuesi dhe se P TOR M EXSIMIN MAKSIMAL T LEJUAR ME LIGJ, PRODHIMTARI NUK RSHT PESRGJEGJS P FORR D DMET E ÇDO LLOJI, P INRFSHIR DMIN INCIDENTALE DHE PSERFUNDIMORE OSE HUMBJET E PROFITIMEVE, OSE
Disa shtete nuk lejojnë kufizime se sa zgjat një garanci e nënkuptuar, kështu që kufizimet e mësipërme mund të mos vlejnë për ju.

Përjashtimet nga kjo garanci
Ne nuk jemi përgjegjës për zëvendësimin e fitilëve dhe filtrave.
Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë dëmtim aksidental ose pasues nga ndonjë mosfunksionim, aksident, keqpërdorim, ndryshime, riparime të paautorizuara, abuzime, përfshirë dështimin në kryerjen e mirëmbajtjes së arsyeshme, konsumimin normal, as kur vëllimi i lidhurtage është më shumë se 5% mbi pllakën e emrit voltage.
Ne nuk jemi përgjegjës për ndonjë dëm nga përdorimi i zbutësve ose trajtimeve të ujit, kimikateve ose materialeve të pastrimit.
Ne nuk jemi përgjegjës për koston e thirrjeve të shërbimit për të diagnostikuar shkakun e problemeve, ose pagesën e punës për riparimin dhe/ose zëvendësimin e pjesëve.
Asnjë punonjës, agjent, tregtar ose person tjetër nuk është i autorizuar të japë ndonjë garanci ose kusht në emër të prodhuesit. Konsumatori do të jetë përgjegjës për të gjitha shpenzimet e punës të shkaktuara.
Disa shtete nuk lejojnë përjashtimin ose kufizimin e dëmeve të rastësishme ose pasuese, kështu që kufizimet ose përjashtimet e mësipërme mund të mos zbatohen për ju.
Si të merrni shërbim sipas kësaj garancie
Brenda kufizimeve të kësaj garancie, blerësit me njësi jo operative duhet të kontaktojnë shërbimin e klientit në numrin 800-547-3888 për udhëzime se si të merrni shërbim brenda garancisë siç është renditur më sipër.
Kjo garanci i jep klientit të drejta specifike ligjore, dhe ju gjithashtu mund të keni të drejta të tjera të cilat ndryshojnë nga krahina në provincë, ose shteti në shtet.
Regjistroni produktin tuaj në www.aircareproducts.com.

Lënë qëllimisht bosh.

5800 Murray St.
Little Rock, AR 72209

SHKARKONI BURIMET

FAQ'S

A është i sigurt përdorimi i ujit të distiluar në këtë njësi?

Po. Uji i distiluar rekomandohet për përdorim në të gjithë lagështuesit avullues. Uji i rubinetit mund të përmbajë minerale që do të depozitohen në bllokun avullues dhe do të ulin efektivitetin e tij.

Sa shpesh duhet ta ndërroj mbulesën e lagështuesit?

Mbushja e lagështuesit duhet të ndërrohet çdo 30-60 ditë në varësi të përdorimit. Nëse lagështuesi përdoret vazhdimisht, një zëvendësim duhet të bëhet çdo 30 ditë. Nëse lagështuesi përdoret me ndërprerje, duhet të bëhet një zëvendësim çdo 60 ditë.

Sa shpesh duhet të pastroj lagështuesin tim?

Njësia duhet të pastrohet një herë në javë ose më shpesh nëse është e nevojshme. Udhëzimet e pastrimit janë të përfshira me njësinë tuaj.

A mund ta përdor lagështuesin tim gjatë një furnizimi me energji elektriketage?

Jo, mos e përdorni lagështuesin tuaj gjatë një furnizimi me energji elektriketage pasi kjo mund të shkaktojë dëme në njësi dhe/ose dëmtim të pronës për shkak të goditjes elektrike ose zjarrit.

Si funksionon lagështuesi avullues AIRCARE?

Ata kanë një disk të brendshëm që vibron në një frekuencë ultrasonike, e cila e thyen ujin në pika të vogla për të formuar një mjegull të imët. Ajo mjegull fryhet në ajër nga ventilatori i njësisë. Kjo mund të tingëllojë si një gjë pa mend - asnjë fitil nuk është i barabartë me asnjë sherr!

A pastrojnë ajrin lagështuesit avullues?

Nga funksionet e çdo lloji të lagështuesit të mësipërm, mund të dalloni se lagështuesit nuk pastrojnë ajrin. Qëllimi i tij është të rrisë nivelet e lagështisë ose të shtojë ujë në një mjedis të thatë. Ndërsa lagështuesit përmirësojnë cilësinë e ajrit, ai nuk e pastron atë.

A do ta ftoh dhomën një lagështues avullues?

Meqenëse thithin ajër të pastër, ftohësit avullues janë një mënyrë e shkëlqyeshme ekonomike për të ftohur shtëpinë tuaj, por janë gjithashtu një mënyrë e shëndetshme për të ftohur shtëpinë tuaj. Shtimi i lagështisë së shëndetshme në shtëpinë tuaj mund të ndihmojë në reduktimin e shumë alergeneve. Lagështia e shtuar gjithashtu ndihmon në lehtësimin e irritimeve të syve dhe lëkurës, gjakderdhjes nga hundët, madje edhe sëmundjet e frymëmarrjes.

A duhet të lihet një lagështues gjatë gjithë natës?

Lënia e lagështuesit tuaj në punë gjatë natës ka përfitime të shumta për shëndetin dhe mirëqenien tuaj të përgjithshme. Do të keni gjumë shumë më të mirë, më pak rrezik infeksioni dhe lëkurë të hidratuar. Një përvojë më e mirë gjumi: Kur lagështuesi juaj është i ndezur ndërsa flini natën, ai ruan lagështinë e dhomës.

Cili është ndryshimi midis humidifikuesit dhe lagështuesit avullues?

Siç u përmend më lart, një lagështues tejzanor prodhon pika uji duke përdorur një element vibrues. Ndërkohë, lagështuesit avullues avullojnë ujin brenda me një ventilator që shtyn avujt e ujit në ajër.

Cili është niveli i mirë i lagështisë brenda gjatë dimrit?

Në përgjithësi, niveli ideal i rehatisë është midis 30-50%. Nivelet e dimrit do të jenë ndërmjet 30-40% dhe në verë duhet të jenë rreth 40-50%, në varësi të temperaturës së jashtme. Ju dëshironi të ndiheni të freskët në verë dhe të ngrohtë në dimër dhe lagështia luan një rol vendimtar në nivelin e rehatisë në shtëpinë tuaj.

A përdorin shumë energji elektrike dehumidifiers?

Modelet mini mund të përdorin deri në 22 vat, ndërsa dehumidifikuesit me volum të lartë shkojnë deri në rreth 500 vat. Një ishampdehumidifier që mund të nxjerrë deri në 20 litra në ditë, me një wattage prej 480w do të përdorte 0.48 kWh, që do të thotë se përdorimi i një ore do të kushtonte pak më pak se 16 p.

Si ta mbaj të lirë mykun e lagështuesit?

Për të parandaluar rritjen e mykut dhe ndotësve të tjerë, ne rekomandojmë shpëlarjen, tharjen me peshqir dhe rimbushjen e rezervuarit të lagështuesit tuaj me ujë të freskët çdo ditë. Një herë në javë rezervuari dhe pusi i bazës kanë nevojë për një pastrim dhe dezinfektim më të thellë. Zëvendësoni filtrat dhe fitilat sipas planit të rekomanduar të prodhuesit.

VIDEO

LOGO AIRCARE

Lagështues avullues AIRCARE Piedestal
https://aircareproducts.com/

Dokumentet / Burimet

Lagështues avullues AIRCARE Piedestal [pdf] Udhëzues përdorimi
Humidifier avullues i bazamentit, EP9 SERIES, EP9 800, EP9 500

Join Conversation

1 Comment

 1. David G Westfall thotë:

  Nëse F është ndezur, nuk pulson dhe është futur një filtër i ri, cili është problemi? Ai shfaq lagështinë dhe na lejon të rregullojmë atë cilësim, gjithashtu funksionon në cilësimin më të ulët të ventilatorit, por nuk do të na lejojë të rregullojmë ventilatorin.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *