AGUNTO-LOGO

Kamera e sigurisë AGUNTO AGU-BA1 në natyrë

AGUNTO-AGU-BA-Outdoor-Security-Camera-PRODUCT

kategori të produktit

AGUNTO-AGU-BA1-Outdoor-Security-Camera-FIG-1

 • Biti i videos: Përshtatshëm
 • Accu: 5000 mAh (gjithsej)
 • Wi-Fi: 2.4 GHz 802.11.n/g/n

PARAMETRAT TEKNIKE

 • Rezolucioni: 1920 × 1080
 • Viewkëndi i lëvizjes: 135
 • Audio: Altoparlant dhe mikrofon i integruar
 • Zbulimi i lëvizjes: Sensori PIR
 • Mënyra e regjistrimit: SD max. 128 GB / ruajtja në renë kompjuterike
 • Konsumi i energjisë: Standby 200uA, Punon 260mA

SHKARKIMI DHE INSTALIMI I APLIKACIONIT

Shkarkoni shpejt APP-në duke skanuar kodin QR si më poshtë. Ose kërkoni për aplikacionin 'TuyaSmart' në dyqanin e aplikacioneve Apple ose dyqanin Google Play, ose skanoni kodin QR të mësipërm për ta shkarkuar.

Kamera mbështet vetëm WiFi 2.4 GHz, nuk mbështet routerin WiFi 5 GHz. Sigurohuni që ruteri të ketë lidhje 2.4 GHz. Ofruesi juaj mund ta ndryshojë lehtësisht këtë për ju

REGJISTROHUNI DHE LOGOHUNI 

Hapni APP-në, nëse nuk keni llogari, klikoni në 'Regjistrohu'. (figura 1) hyni në ekranin e regjistrimit, futni një llogari të regjistruar në numrin e telefonit. Regjistrimi ka përfunduar, më pas hyni në APP. Pasi të identifikoheni në APP, mund të zgjidhni drejtpërdrejt 'shtoni pajisjen' ose zgjidhni të krijoni familje pas shtimit të pajisjes, krijoni metodat e familjes: APP në këndin e poshtëm djathtas klikoni në 'my' zgjidhni 'menaxhimi i familjes, 'shtëpia ime' plotësoni informacionin dhe ruaj (figura 2).

SHTO PAJISJEN

Në faqen kryesore të APP-së, klikoni në "Shto pajisje". zgjidhni 'Siguria dhe Vëzhgimi Video- Kamera inteligjente (Wi-Fi) (figura 3). për të shtuar pajisjen. Zgjidhni "Kamera inteligjente (Wi-Fi).AGUNTO-AGU-BA1-Outdoor-Security-Camera-FIG-2

Ju lutemi rivendosni pajisjen fillimisht, më pas sigurohuni që keni dëgjuar një ton të shpejtë ose sigurohuni që treguesi të pulsojë me shpejtësi. (varet nga pajisja). (figura 4). Nëse keni dëgjuar një ton të shpejtë ose keni parë një dritë të kuqe që vezullon, zgjidhni "Sigurohu që treguesi të pulsojë shpejt ose të dëgjohet një ton i shpejtë". Kliko 'Next'. Futni fjalëkalimin WiFi (figura 5) dhe klikoni "Next".AGUNTO-AGU-BA1-Outdoor-Security-Camera-FIG-3

Tani do të shihni një kod QR, synoni kodin QR në lentet e kamerës rreth 15 cm deri në 20 cm (figura 7). Kur dëgjoni një tingull/kërkesë, klikoni "Kam dëgjuar një kërkesë". Prekni "Next". Pajisja do të lidhet me rrjetin tuaj WiFi, ju lutemi prisni derisa të përfundojë. (Figura 8). Shfaqet në faqen (figura 8), ajo pajisje është shtuar me sukses. Këtu mund të zgjidhni një emër për këtë pajisje.AGUNTO-AGU-BA1-Outdoor-Security-Camera-FIG-4

VIEW & CILËSIMET

Klikoni në pajisjen që sapo keni shtuar. Ky ekran është paneli i kontrollit të kamerës (shih: Figura 9). Më poshtë do të shihni veçori të tilla si pamje nga ekrani, zëri, regjistrimi, cilësimet e alarmit etj. Nëse klikoni mbi 'lapsin' lart djathtas, do të shkoni në ekranin e cilësimeve. (Shih: Figura 10). Këtu mund të gjeni të gjitha cilësimet e pajisjes si: Ndjeshmëria e sensorit të lëvizjes, jetëgjatësia e baterisë, menaxhimi i ruajtjes etj.AGUNTO-AGU-BA1-Outdoor-Security-Camera-FIG-5

FAQ

 • Pyetje: Si ta ndani pajisjen?
  Përgjigje: Në ekranin e videos në kohë reale, klikoni butonin e pajisjes në këndin e sipërm djathtas për të hyrë në cilësimet. Klikoni mbi “share pajisjet”, më pas klikoni “shto pajisjen” duke futur numrin e telefonit ose adresën e emailit dhe klikoni në “përfundo”.
 • Pyetje: Si të kontrolloni kamerën jonormale jashtë linje?
  Përgjigje: 1. Kontrolloni furnizimin me energji elektrike dhe rrjeti po funksionon normalisht
  2. Rivendosni pajisjen (me pin-reset).
  3. Kontrolloni nëse jeni në frekuencë 2.4 GHz (Cilësimet e ruterit).
 • Pyetje: Si të kaloni ruterin në WiFi 2.4 GHz?
  Përgjigje: Ofruesi juaj përkatës mund ta ndërrojë lehtësisht këtë për ju, kërkojuni të vendosë rrjetin WiFi në një frekuencë 2.4.
 • Pyetje: a mundem view në pajisje të shumta?
  Përgjigje: Po, përdoruesi tjetër duhet të identifikohet në aplikacionin agunto me të njëjtën llogari, kamera është tashmë e lidhur me llogarinë. Ose mund të krijoni një familje dhe të shtoni anëtarët e familjes tuaj me llogarinë e tyre.
 • Pyetje: Kam ende pyetje, ku mund t'i bëj ato?
  Përgjigje: Dërgoni me email pyetjen tuaj me numrin e porosisë [email mbrojtur], Ne do të përgjigjemi brenda 3 ditëve të punës

Dokumentet / Burimet

Kamera e sigurisë AGUNTO AGU-BA1 në natyrë [pdf] Manuali i udhëzimeve
Kamera, Kamera e Sigurisë së Jashtme, Siguria, Jashtë, AGU-BA1

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.