SEALEY-TC960-Tyre-Changer-LOGO

Ndërruesi i gomave SEALEY TC960

SEALEY-TC960-Tyre-Changer-PRODUCT

OVERVIEW

SEALEY-TC960-Tyre-Changer-1

Artikull Nr pjesë Përshkrim Artikull Nr pjesë Përshkrim
1 TC960.01 Baza e piedestalit 8 TC960.08 Merimanga e piedestalit
2 TC960.02 Kanali i bazës anësore 9 TC960.09 Kapaku i piedestalit
3 TC960.03 Tavolina dhe piedestali i gomave 10 TC960.10 Shiriti i gomave
4 TC960.04 Dorezë Thyese Rruaza 11 SS1025.S Vidë Hex Head Set M10 X 25 Zink
5 TC960.05 Klevis Kunjat 12 SN10.S Arrë çeliku M10 Zink
6 TC960.06 R-Klip 4.3 X 3mm. 13 TC960.13 Lavatrice
7 TC960.07 Këpucë Thyese Rruaza - TC963 Shiriti i gomave për rrota alumini (Nuk shfaqet)

SHËNIM: Është politika jonë që të përmirësojmë vazhdimisht produktet dhe si e tillë ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar të dhënat, specifikimet dhe pjesët përbërëse pa njoftim paraprak. Mund të ketë versione alternative të këtij produkti, ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për këtë informacion.

E RËNDËSISHME: Asnjë përgjegjësi nuk pranohet për përdorimin e gabuar të produktit. Pjesët e këmbimit duhet të vendosen nga një person kompetent

GARANCI

Garancia është 12 muaj nga data e blerjes, prova e së cilës do të kërkohet për çdo pretendim.

Dokumentet / Burimet

Ndërruesi i gomave SEALEY TC960 [pdf] Manuali i udhëzimeve
TC960, ndërruesi i gomave

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *