Politika e Privatësisë

Politika e Privatësisë

Data e hyrjes në fuqi: 17 dhjetor 2019

MY SEO LLC ("ne", "ne", ose "e jona") operon me https://manuals.plus websiti (në tekstin e mëtejmë "Shërbimi").

La webfaqe, manuals.plus ofron shërbime për viewduke përdorur manualet dhe udhëzimet e përdoruesit në një format të lexueshëm nga ekrani dhe të përkthyera në shumë gjuhë.

Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me grumbullimin, përdorimin dhe zbulimin e të dhënave personale kur përdorni Shërbimin tonë dhe zgjedhjet që i keni lidhur me këto të dhëna.

Ne përdorim të dhënat tuaja për të siguruar dhe përmirësuar Shërbimin. Duke përdorur Shërbimin, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë. Përveç nëse përcaktohet ndryshe në këtë Politikë të Privatësisë, termat e përdorur në këtë Politikë të Privatësisë kanë të njëjtat kuptime si në Kushtet dhe Kushtet tona, të arritshme nga https://manuals.plus

Përkufizimet

 • Shërbime

  Shërbimi është https://manuals.plus webfaqe e operuar nga MY SEO LLC

 • Të dhëna personale

  Të Dhënat Personale do të thotë të dhëna për një individ të gjallë që mund të identifikohet nga këto të dhëna (ose nga ato dhe informacione të tjera ose në zotërimin tonë ose që mund të hyjnë në zotërim tonë).

 • Të dhënat e përdorimit

  Të dhënat e përdorimit janë të dhëna të mbledhura automatikisht ose të krijuara nga përdorimi i Shërbimit ose nga vetë infrastruktura e Shërbimit (p.shample, kohëzgjatja e një vizite në faqe).

 • biskota

  Biskotat janë të vogla fileruhen në pajisjen tuaj (kompjuter ose pajisje celulare).

Mbledhja dhe Përdorimi i Informacionit

Ne mbledhim disa lloje të ndryshme informacioni për qëllime të ndryshme për të siguruar dhe përmirësuar Shërbimin tonë për ju.

Llojet e të dhënave të grumbulluara

Të dhëna personale

Gjatë përdorimit të Shërbimit tonë, mund t'ju kërkojmë që të na jepni informacione të caktuara të identifikueshme personalisht që mund të përdoren për të kontaktuar ose identifikuar ("Të dhënat personale"). Informacioni personalisht i identifikueshëm mund të përfshijë, por nuk kufizohet vetëm në:

 • Email adresa
 • Emri dhe mbiemri
 • Cookies dhe të dhënat e përdorimit

Ne mund t'i përdorim të dhënat tuaja personale për t'ju kontaktuar me buletinet, materialet e marketingut ose promovuese dhe informacione të tjera që mund të jenë me interes për ju. Ju mund të zgjedhni që të mos merrni ndonjë ose të gjitha këto komunikime nga ne duke ndjekur lidhjen e çabonimit ose udhëzimet e dhëna në çdo email që dërgojmë.

Të dhënat e përdorimit

Ne gjithashtu mund të mbledhim informacione se si arrihet dhe përdoret Shërbimi ("Të dhënat e përdorimit"). Këto të dhëna Përdorimi mund të përfshijnë informacione të tilla si adresa e Protokollit të Internetit të kompjuterit tuaj (p.sh. adresa IP), lloji i shfletuesit, versioni i shfletuesit, faqet e Shërbimit tonë që vizitoni, koha dhe data e vizitës tuaj, koha e kaluar në ato faqe, unike identifikuesit e pajisjes dhe të dhëna të tjera diagnostike.

Ndjekja dhe të Dhënat e Cookies

Ne përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme të ndjekjes për të gjurmuar aktivitetin në Shërbimin tonë dhe ne mbajmë informacione të caktuara.

Cookies janë files me një sasi të vogël të dhënash të cilat mund të përfshijnë një identifikues unik anonim. Cookies dërgohen në shfletuesin tuaj nga një websit dhe ruhet në pajisjen tuaj. Përdoren gjithashtu teknologji të tjera gjurmimi si fenerët, tags dhe skriptet për të mbledhur dhe ndjekur informacionin dhe për të përmirësuar dhe analizuar Shërbimin tonë.

Ju mund të udhëzoni shfletuesin tuaj për të refuzuar të gjitha cookies ose për të treguar kur një cookie është duke u dërguar. Megjithatë, nëse nuk i pranoni cookies, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Shërbimit tonë.

ExampCookies që ne përdorim:

 • Cookies Sesioni. Ne përdorim Cookies Sesioni për të operuar Shërbimin tonë.
 • Cookies preference. Ne përdorim cookie preferencat për të kujtuar preferencat dhe cilësimet e ndryshme.
 • Cookies të Sigurisë. Ne përdorim Cookies të Sigurisë për qëllime sigurie.
 • Cookies për reklama. Cookies Reklamimi përdoren për t'ju shërbyer me reklama që mund të jenë relevante për ju dhe interesat tuaja.

Përdorimi i të dhënave

manualët.plus përdor të dhënat e mbledhura për qëllime të ndryshme:

 • Të sigurojmë dhe të mbajmë Shërbimin tonë
 • Të njoftojmë për ndryshimet në Shërbimin tonë
 • Për t'ju lejuar të merrni pjesë në veçoritë interaktive të Shërbimit tonë kur zgjidhni ta bëni këtë
 • Të sigurojë mbështetjen e klientit
 • Të mbledhim analiza ose informata të vlefshme në mënyrë që të përmirësojmë Shërbimin tonë
 • Për të monitoruar përdorimin e Shërbimit tonë
 • Të zbulojë, parandalojë dhe adresojë çështjet teknike
 • Të ju ofrojmë lajme, oferta speciale dhe informacione të përgjithshme rreth mallrave, shërbimeve dhe ngjarjeve të tjera që ne ofrojmë që janë të ngjashme me ato që keni blerë ose pyetur nëse nuk keni zgjedhur të mos merrni informacion të tillë

Transferimi i të dhënave

Informacioni juaj, përfshirë të dhënat personale, mund të transferohet - dhe mirëmbahet në - kompjuterë të vendosur jashtë shtetit tuaj, provincës, vendit ose juridiksionit tjetër qeveritar, ku ligjet për mbrojtjen e të dhënave mund të ndryshojnë nga ato të juridiksionit tuaj.

Nëse ndodheni jashtë Shteteve të Bashkuara dhe zgjidhni të na jepni informacione, ju lutem vini re se ne i transferojmë të dhënat, duke përfshirë të dhënat personale, në Shtetet e Bashkuara dhe përpunojmë atë atje.

Pëlqimi juaj për këtë Privacy Policy pasuar nga paraqitja juaj e një informacioni të tillë përfaqëson marrëveshjen tuaj për atë transferim.

manualët.plus do të ndërmarrë të gjitha hapat e arsyeshëm të nevojshëm për të siguruar që të dhënat tuaja të trajtohen në mënyrë të sigurt dhe në përputhje me këtë Politikë të Privatësisë dhe asnjë transferim i të Dhënave tuaja Personale nuk do të bëhet në një organizatë ose një vend nëse nuk ekzistojnë kontrolle adekuate përfshirë sigurinë e të dhënave tuaja dhe informacioneve të tjera personale.

Shpalosja e të dhënave

Dhënia e informacioneve shpjeguese për zbatimin e ligjit

Në rrethana të caktuara, manuals.plus mund të kërkohet të zbulojë të dhënat tuaja personale nëse kërkohet ta bëni me ligj ose në përgjigje të kërkesave të vlefshme nga autoritetet publike (p.sh. një gjykatë ose një agjenci qeveritare).

Kërkesat Ligjore

manualët.plus mund të zbulojë të dhënat tuaja personale në besimin e mirë se veprimi i tillë është i nevojshëm për:

 • Përmbushja e një detyrimi ligjor
 • Për të mbrojtur dhe mbrojtur të drejtat ose pronën e manualeve.plus
 • Për të parandaluar ose hetuar keqbërjet e mundshme në lidhje me Shërbimin
 • Për të mbrojtur sigurinë personale të përdoruesve të Shërbimit ose publikut
 • Të mbrohet nga përgjegjësia ligjore

Siguria e të Dhënave

Siguria e të dhënave tuaja është e rëndësishme për ne, por mos harroni se asnjë metodë e transmetimit përmes internetit ose metodës së ruajtjes elektronike është 100% e sigurt. Ndërkohë që përpiqemi të përdorim mjete të pranueshme komerciale për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne nuk mund ta garantojmë sigurinë absolute të saj.

Ofruesit e shërbimeve

Ne mund të përdorim kompani dhe individë të palëve të treta për të lehtësuar Shërbimin tonë ("Ofruesit e Shërbimeve"), për të siguruar Shërbimin në emrin tonë, për të kryer shërbime të lidhura me Shërbimin ose për të na ndihmuar në analizimin e mënyrës së përdorimit të Shërbimit tonë.

Këta palë të treta kanë qasje në të dhënat tuaja personale vetëm për të kryer këto detyra në emër tonë dhe janë të detyruar të mos e zbulojnë ose ta përdorin atë për ndonjë qëllim tjetër.

analitikë

Ne mund të përdorim ofruesit e shërbimeve të palëve të treta për të monitoruar dhe analizuar përdorimin e Shërbimit tonë.

 • Google Analytics

  Google Analytics është një web shërbim analitik i ofruar nga Google që gjurmon dhe raporton webtrafiku i faqes. Google përdor të dhënat e mbledhura për të gjurmuar dhe monitoruar përdorimin e Shërbimit tonë. Këto të dhëna ndahen me shërbimet e tjera të Google. Google mund të përdorë të dhënat e mbledhura për të kontekstualizuar dhe personalizuar reklamat e rrjetit të vet të reklamave.

  Mund të zgjedhësh që të aktivizosh aktivitetin tënd në Shërbimin në Google Analytics duke instaluar shtesën e shfletuesit të optikut të Google Analytics. Shtesa parandalon Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js dhe dc.js) nga ndarja e informacionit me Google Analytics për aktivitetin e vizitave.

  Për më shumë informacion mbi praktikat e privatësisë së Google, ju lutemi vizitoni Privatësinë dhe Kushtet e Google web faqe: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Reklamat

Ne mund të përdorim ofruesit e shërbimeve të palëve të treta për t'ju shfaqur reklamat për të ndihmuar në mbështetjen dhe mirëmbajtjen e Shërbimit tonë.

 • Cookie Google AdSense & DoubleClick

  Google, si një shitës i palëve të treta, përdor cookies për të shërbyer reklama në Shërbimin tonë. Përdorimi i cookie -t DoubleClick nga Google i mundëson asaj dhe partnerëve të saj t'u shërbejnë reklama përdoruesve tanë bazuar në vizitën e tyre në Shërbimin tonë ose të tjera webfaqet në internet.

  • Shitësit e palëve të treta, përfshirë Google, përdorin cookie për të shërbyer reklama bazuar në vizitat paraprake të një përdoruesi tek ju webfaqe ose tjetër webfaqet.
  • Përdorimi i cookies i reklamave nga Google i mundëson asaj dhe partnerëve të saj që të shërbejnë reklama për përdoruesit tuaj bazuar në vizitën e tyre në faqet tuaja dhe / ose faqet e tjera në internet.
  • Përdoruesit mund të tërhiqen nga reklamimi i personalizuar i bazuar në interes nga DoubleClick duke vizituar Cilësimet e Google Ads web faqe: Cilësimet e reklamave. Përndryshe, ju mund të hiqni dorë nga përdorimi i cookie-t nga një palë e tretë për reklama të personalizuara duke vizituar www.aboutads.info.

Lidhje me faqet e tjera

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqe të tjera që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në faqen e palës së tretë. Ne ju këshillojmë fuqimisht që të riview Politika e Privatësisë e çdo faqeje që vizitoni.

Nuk kemi kontroll dhe nuk marrim përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e ndonjë skuadre ose shërbimesh të palëve të treta.

Privatësia e Fëmijëve

Shërbimi ynë nuk i adreson askujt nën moshën 18 ("Fëmijët").

Ne nuk mbledhim me vetëdije informacionin e identifikueshëm personal nga të gjithë nën moshën 18. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni në dijeni se Fëmija Juaj na ka siguruar të dhënat personale, ju lutemi na kontaktoni. Nëse bëhemi të vetëdijshëm se kemi mbledhur të Dhënat Personale nga fëmijët pa verifikuar pëlqimin e prindërve, ne marrim hapa për të hequr ato informacione nga serverët tanë.

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

Ne mund të përditësojmë herë pas here Politikën tonë të privatësisë. Ne do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e re të privatësisë në këtë faqe.

Ne do t'ju njoftojmë me anë të postës elektronike dhe / ose një njoftimi të shquar në Shërbimin tonë, përpara se ndryshimi të bëhet efektiv dhe të përditësohet "data e hyrjes në fuqi" në krye të kësaj Politike të Privatësisë.

Ju këshillojmë të riview kjo Politikë e Privatësisë në mënyrë periodike për çdo ndryshim. Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë janë efektive kur ato postohen në këtë faqe.

NA KONTAKTONI

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Privacy Policy, ju lutem na kontaktoni këtu.