Kutia e siguresave dhe Kutia e siguresave të pasagjerëve në një Mitsubishi Lancer 1991-1995

Në këtë video, ne tregojmë diagramet e kutisë së siguresave si për kutinë e siguresave të motorit (kutia e shpërndarjes së energjisë), ashtu edhe kutinë e siguresave të pasagjerëve në një Mitsubishi Lancer 1991-1995. Ne gjithashtu tregojmë saktësisht se ku mund të gjeni kutitë e siguresave në makinë. Ju lutemi komentoni më poshtë nëse keni ndonjë pyetje dhe faleminderit për shikimin!

Kutia e siguresave të pasagjerëve

Kutia e siguresave të pasagjerëve

Vendndodhja e Kutisë së Siguresave

Vendndodhja e Kutisë së Siguresave

Vendndodhja e Kutisë së Siguresave

Diagrami i kutisë së siguresave

 

Join Conversation

2 Comments

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.