Dokument

Udhëzues përdorimi i kufjeve me valë JBL T110BT me zi
Kufje me valë JBL T110BT në vesh të zeza

Çfarë ka në kuti

T11OBT x 1
Çfarë ka në kuti

Kabllo karikimi x 1
Çfarë ka në kuti

Këshilla të veshëve x 3 çifte
Çfarë ka në kuti

Karta e garancisë, kartë luftarake. Fletë sigurie dhe OSG x 1
Çfarë ka në kuti

Mbiview

 1. Butonat dhe LED-të
  MbiviewMbiview
 2. Akuzuar
  Mbiview

Veshur në kufje

 1. Zgjidhni këshillat e duhura për veshët
  Veshur në kufje
 2. Vishni pas qafës
  Veshur në kufje
 3. Përdorni magnet
  Kur nuk përdorni, lidhni kufjet përpara qafës duke përdorur magnet për të shmangur varjen
  Veshur në kufje

Lidhja Bluetooth®

 1. Ndizni kufjen
  Lidhja Bluetooth®
 2. Nëse lidhet për herë të parë, kufjet do të hyjnë automatikisht në modalitetin e çiftimit pasi të jenë ndezur.
 3. Lidhu me pajisjen biustooth
  Lidhja Bluetooth®

Muzikë

Muzikë

Thirrje me energji elektrike

Thirrje me energji elektrike

Sjellja LED

Sjellja LED

Sjellja LED

specifikimet

 • Madhësia e drejtuesit: 8.6 mm
 • Diapazoni i përgjigjes dinamike të frekuencës: 20Hz-20kHz
 • Ndjeshmëria: 96dB SPU1mw
 • SPL maksimale: 102dB @1kHz
 • Ndjeshmëria e mikrofonit @1kHz dB v/pa: -21
 • Pengesa: 160
 • Fuqia e transmetuar me Bluetooth: 0-4dBm
 • Modulimi i transmetuar me Bluetooth: GFSK, DQPSK, 8-DPSK
 • Frekuenca Bluetooth: 2.402GHz-2.48GHz
 • Bluetooth profiles: HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
 • Versioni Bluetooth: V4.0
 • Lloji i baterisë: GSP051230 01
 • Bateri Li-ion Polimer (3.7V, 120mAh)
 • Koha e karikimit: c2 orë
 • Koha e luajtjes së muzikës me BT në: >6 orë
 • Koha e bisedës me BT në:> 6 orë
 • Pesha (g): 16.2g

Shënimi i fjalës Bluetooth

Logo Bluetooth
Shenja dhe logot e fjalës Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara në pronësi të Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i markave të tilla nga HARMAN International Industries, Incorporated është nën licencë. Markat e tjera tregtare dhe emrat tregtarë janë ato të pronarëve të tyre përkatës.

logo

Dokumentet / Burimet

Kufje me valë JBL T110BT në vesh të zeza [pdf] Udhëzues përdorimi
Kufje me valë T110BT në vesh të zeza, T110BT, në vesh, kufje me valë T110BT të zeza, kufje T110BT, T110BT të zeza

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *