Sprint i qëndrueshmërisë JBL

Manuali i përdorimit JBL Endurance Sprint

Udhëzues për fillimin e shpejtë:
1. Çfarë në kutinë

Çfarë në Kuti

2. Zgjidhni Madhësinë tuaj.

3. Përmirësuesit e bashkangjitur të ajrit
Përmirësuesit e Këshillave Ajrore të bashkangjitura

4. TEKNOLOGJIA E Bllokimit të Dredhjeve.
TEKNOLOGJIA E Bllokimit të Dredhjeve

5. Vërtetimi i ujit.

TEKNOLOGJIA E Bllokimit të Dredhjeve

Vërtetim Uji ....

6. magjistar

Magjistar

7. Prekni Butonin Command

Prekni Komandën e Butonit

Kontrolli

8. FUQIA / PAIRI / SHKARKUARI

Nëse lidhet për herë të parë, kufjet do të hyjnë në modalitetin e çiftimit automatikisht pasi të ndizen.

Karikimi i çiftit të energjisë

Fike

Parimi i pajisjes së re

Porti i Karikimit

9. SJELLJA LED

Sjellja LED

• Bartësi: 10 mm
• Përgjigja e frekuencës: 20Hz-20kHz
• Raporti i sinjalit ndaj zhurmës: 85dB
• SPL maksimale: 102dBSPL @ 1k Hz
• Ndjeshmëria © 1 kHz dBFS / pa: -20dB
• Impedanca: 16ohm
• Fuqia dalëse maksimale e Bluetooth: 4dBm
• Modulimi i transmetuesit Bluetooth: GFSK, n / 4DOPSK, 8DPSK
• Diapazoni i frekuencës së transmetuesit Bluetooth: 2.402GHz-2.48GHz
• Bluetooth profile: HFP V1.6, A2DP V1.3, AVRCP V1.5
• Versioni Bluetooth: V4.2
• Lloji i baterisë: Polimer-jon litium (3.7V, 120mAh)
• Koha e karikimit: 2H
• Luaj kohën me Bluetooth në: 8H
• Koha e bisedës me RI latnnth nn. OH

Anatel

Bluetooth
Shenja dhe logot e fjalës Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara në pronësi të Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i markave të tilla nga HARMAN International Industries, Incorporated është nën licencë. Markat e tjera tregtare dhe emrat tregtarë janë ato të pronarëve përkatës.

Pyetje rreth JBL-Endurance-Sprint? Posto në komente!
Shkarkoni Manualin JBL-Endurance-Sprint [PDF]

Join Conversation

19 Comments

 1. Mikrofoni juaj është i mbuluar, bashkëbiseduesit nuk mund ta dëgjojnë gjithmonë qartë. Megjithëse marrja e zërit është e shkëlqyeshme. Së dyti, butonat e kontrollit janë aq të ndjeshëm saqë nëse gishti im është afër dritës, ai mbyll telefonin - duke shkaktuar ndërprerjen e telefonatës. Së treti, nëse sythat e veshit janë boshe ndërsa jam duke vendosur një telefonatë tjetër, automatikisht mbyllet. Unë nuk shoh udhëzime për ta modifikuar atë proces.

 2. Pse ndërpritet / shkëputet pas rreth 10 minutash? E bezdisshme, nëse do të doja ta fikja / shkëputja, do ta bëj. Tani nëse bateria ishte e ulët mund ta kuptoja, por e imja është plotësisht e ngarkuar dhe ende e bën atë. Për më tepër, ata janë shumë të rehatshëm dhe të mirë dhe të përshtatshëm

  1. është vërtet e vështirë… e kam këtë problem, nuk mund ta lidh mikrofonin me notin dhe pastaj mbyllet si një mënyrë për të kursyer baterinë pasi që "nuk po përdoret", nuk mund ta përdor gjatë orëve në internet ose thirrjeve, mbyllet vetvetiu dhe nuk kisha zgjidhje për mbështetjen.

   problemi mesmo… tenho esse problem, pa konektor kontifar jo mikrofon jo jo e da ele ele desliga como forma de pasta bateria já que “não esta sendo usado”, não consigo usar durante aulas on line ou chamada, ele se desliga sozinho e nã tive solução do suporte.

 3. Pershendetje Nuk e di që duhet të bëhet, papritmas po fiket me bateri dhe pa dashur ta fik, çfarë mund të bëhet
  hola no se que se tenga que se pueda hacer, se me esta apagando pendinamente con bateria, y sin querer apagarlo, que se puede hacer

 4. si mund ta bllokoj prekjen, sepse kur bie shi muzika gjithmonë ndryshon
  como posso bloquear o touch, pois quando esta a chover está semper a mudar a music

 5. Ju lutemi ndihmoni altoparlantin e duhur që tingëllon shumë pak. Ndonjë zgjidhje.?

  Ayuda por favor el altavoz derecho suena demaciado bajo. Alguna zgjidhje.?

 6. Shumë pyetje në lidhje me fikjen automatike, por pa përgjigje që shoh, kufjet tingëllojnë bukur dhe qartë, por i përdor ato për t'iu përgjigjur thirrjeve kur drejtoj duart e lira dhe fikja pas 5 minutash pasiviteti është një ndërprerje e marrëveshjeve. Unë do të kthehem nesër dhe do të kërkoj diçka tjetër

 7. printimi im i ri jbls ka probleme me karikimin. shkon e kuqe 9 (led) por pas një minute apo më shumë e kuqja fiket dhe nuk ka ngjyrë. atëherë drita blu fillon të pulsojë kur ndez kufjet, por ajo ndizet dhe nuk lidhet me telefonin tim. ju lutemi ndihmoni!!

 8. a ka një mënyrë për të hequr telin që shkon pas kokës tënde…..më pëlqen shumë kufjet, thjesht nuk e shoh të rehatshme telin rreth kokës 🙂

 9. Drita e kufjes ime nuk ndizet kur i vendos në karikues, kam kontrolluar kabllot dhe prizat e mia se nuk është problem. Nuk e di çfarë të bëj.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *