Si të rivendosni Flip 4

Në modalitetin ON, shtypni dhe mbani butonat "Volume +" dhe "Play" në të njëjtën kohë për më shumë se 3 sekonda -> Njësia do të fiket vetvetiu. Tani njësia është rivendosur në parazgjedhjen e fabrikës.

Postuar neFAQ

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *