logo JBL

JBL BAR 500 Sound Bar 5.1 Kanal Dolby Atmos

JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-PRODUCT

Para se të përdorni këtë produkt, lexoni me kujdes fletën e sigurisë.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-1

ÇFARS INSHT N THE KUTI

JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-2

DIMENSION

JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-3

LIDHJE

TV (HDMI ARC)

JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-4

TV (HDMI eARC) JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-5

FERKEZI DHE BATERIA TE LEKOSTAVE

JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-6

SETTINGS

JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-7

Kalibrimi i zërit
Optimizoni përvojën tuaj të tingullit rrethues 3D për mjedisin tuaj unik të dëgjimit.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-8

LIDHJA BLUETOOTH

Në një pajisje Android™ ose iOS, shtoni shiritin e zërit në rrjetin tuaj Wi-Fi në shtëpi nëpërmjet aplikacionit JBL One. Ndiqni udhëzimet e aplikacionit për të përfunduar konfigurimin.

 • Disa veçori kërkojnë abonime ose shërbime që nuk ofrohen në të gjitha vendet.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-9

Specifikim

Specifikimet e përgjithshme

 • Model: BAR 500 (njësia e shiritit të zërit) BAR 500 SUB (njësia e nënvuferit)
 • Sistemi i zërit: channel 5.1
 • Furnizimi me energji elektrike: 100 - 240V AC, ~ 50 / 60Hz
 • Fuqia totale e daljes së altoparlantit (Max @THD 1%): 590W
 • Fuqia dalëse e shiritit të zërit (Maksimumi @THD 1%): 290W
 • Fuqia dalëse e nënvuferit (Maks. @THD 1%): 300W
 • Transformuesi i shiritit të zërit: Drejtues të pistës 4x (46×90) mm, cicërima 3x 0.75” (20 mm)
 • Transduktor i nënvuferit: 10 "(260 mm)
 • Fuqia e gatishmërisë në rrjet: <2.0 W
 • Temperatura Operative: 0 ° C - 45 ° C

Specifikimi HDMI

 • Hyrja e videos HDMI: 1
 • Dalja e videos HDMI (me Kanal të Kthimit të Përmirësuar Audio, eARC): 1
 • Versioni HDMI HDCP: 2.3
 • Përçimi HDR: HDR10, Dolby Vision

Specifikimi i audios

 • Përgjigja Frekuenca: 35Hz - 20kHz (-6dB)
 • Hyrjet audio: 1 Optike, Bluetooth dhe USB (luajtja USB është e disponueshme në versionin amerikan. Për versionet e tjera, USB është vetëm për shërbim.)

Specifikimi USB (Rishikimi i audios është vetëm për versionin amerikan)

 • Portë USB: Tipi A
 • Vlerësimi USB: 5V DC, 0.5A
 • Formatet mbështetëse të skedarëve: mp3
 • Kodeku MP3: MPEG 1 shtresa 2/3, MPEG 2 shtresa 3, MPEG 2.5 shtresa 3
 • MP3 sampshkalla e zgjatjes: 16 - 48 kHz
 • Shpejtësia e biteve të MP3: 80 – 320 kpbs

Specifikimi pa tel

 • Versioni i Bluetooth: 5.0
 • Profili i Bluetooth: A2DP 1.2, AVRCP 1.5
 • Diapazoni i frekuencës së transmetuesit Bluetooth: 2400 MHz - 2483.5 MHz
 • Fuqia e transmetuesit Bluetooth: <15 dBm (EIRP)
 • Rrjeti Wi-Fi: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4 GHz/5 GHz)
 • Gama e frekuencës së transmetuesit Wi-Fi 2.4G: 2412 – 2472 MHz (Brezi ISM 2.4 GHz, 11 kanale në SHBA, Evropë dhe 13 kanale të tjera)
 • Fuqia e transmetuesit Wi-Fi 2.4G: <20 dBm (EIRP)
 • Gama e frekuencës së transmetuesit Wi-Fi 5G: 5.15 - 5.35GHz, 5.470 - 5.725GHz, 5.725 - 5.825GHz
 • Fuqia e transmetuesit Wi-Fi 5G: 5.15 – 5.25 GHz <23 dBm, 5.25 – 5.35 GHz & 5.470 – 5.725 GHz <20 dBm, 5.725 – 5.825 GHz <14 dBm (EIRP)
 • Gama e frekuencës së transmetuesit pa tel 2.4G: 2406 - 2474 MHz
 • Fuqia e transmetuesit pa tel 2.4G: <10 dBm (EIRP)

përmasat

 • Përmasat e shiritit të zërit (Gj x H x D): 1017 x 56 x 103.5 mm / 40 "x 2.2" x 4 "
 • Përmasat e nën-vuferit (Gj x H x D): 305 x 440.4 x 305 mm / 12 "x 17.3" x 12 "
 • Pesha e shiritit të zërit: 2.8 kg / 6.2 l
 • Pesha e nënvuferit: 10 kg / lbs 22
 • Dimensionet e paketimit (Gj x H x D): 1105 x 370 x 475 mm / 43.5 "x 14.6" x 18.7 "
 • Pesha e paketimit: 16.2 kg / lbs 35.6

Informacion mbi konsumin e energjisë
Kjo pajisje është në përputhje me Rregulloren e Komisionit Evropian (EC) Nr 1275/2008 dhe (BE) Nr 801/2013.

 • Jo: N / A
 • Në gatishmëri (kur të gjitha lidhjet me valë janë të çaktivizuara): <0.5 W
 • Gatishmëria në rrjet për Soundbar: <2.0 W

Periudha kohore pas së cilës funksioni i menaxhimit të energjisë e kalon pajisjen automatikisht në:

Nga N / A  
Koha e pritjes Kur të gjitha portat me tela janë shkëputur dhe të gjitha lidhjet e rrjetit me valë janë çaktivizuar Kalohet në modalitetin e gatishmërisë pas 10 minutash.
Gatishmëri në rrjet Kur aktivizohet ndonjë lidhje rrjeti me valë Kaloi në modalitetin e gatishmërisë në rrjet pas 10 minutash pasiviteti në modalitetin funksional

Nëse kjo pajisje ka lidhje rrjeti pa tel:

Si të aktivizoni lidhjet e rrjetit pa tel:

 • Vendosni pajisjet siç duhet;
 • Kaloni në modalitetin me valë (Bluetooth, Chromecast i integruar™, transmetimi i audios AirPlay 2, Alexa Multi-Room Music etj);
 • Lidhu me produkte që përdorin energji (p.sh. lojtarët/ konsolat e lojërave/ STB (Set-Top Boxes)/ telefonat/ tabletët / PC-të).

Si të çaktivizoni lidhjet e rrjetit pa tel:

 • Së pari shtypni dhe mbani telekomandën për më shumë se 5 sekonda;
 • Më pas shtypni gjatë telekomandën për më shumë se 5 sekonda.

Deklarata e FCC

Deklarata e Ekspozimit të Rrezatimit FCC RF Kujdes: Për të ruajtur pajtueshmërinë me udhëzimet e FCC për ekspozimin ndaj RF, vendosni produktin të paktën 20 cm nga personat e afërt.

Kufizimi i përdorimit:
Kjo pajisje është e kufizuar për përdorim të brendshëm kur punon në intervalin e frekuencës 5150 deri në 5350 MHz në vendet e mëposhtme:
Belgjika (BE), Greqia (EL), Lituania (LT), Portugalia (PT), Bullgaria (BG), Spanja (ES), Luksemburgu (LU), Rumania (RO), Republika Çeke (CZ), Franca (FR) , Hungari (HU), Slloveni (SI), Danimarkë (DK), Kroaci (HR), Maltë (MT), Sllovaki (SK), Gjermani (DE), Itali (IT), Holandë (NL), Finlandë (FI) , Estonia (EE), Qipro (CY), Austria (AT), Suedia (SE), Irlanda (IE), Letonia (LV), Polonia (PL) dhe Irlanda e Veriut (MB).

Ky produkt përmban softuer me burim të hapur të licencuar sipas GPL. Për lehtësinë tuaj, kodi burimor dhe udhëzimet përkatëse të ndërtimit janë gjithashtu të disponueshme në
https://harman-webpages.s3.amazonaws.com/JBL_BAR_Gen3_package_license_list.htm.

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në:
Harman Deutschland GmbH
ATT: Open Source, Gregor Krapf-Gunther, Parkring 3 85748 Garching bei Munchen, Gjermani ose_OpenSourceSupport@Harman.com_nëse keni pyetje shtesë në lidhje me softuerin me kod të hapur në produkt.

Shenja dhe logot e fjalës Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara në pronësi të Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i markave të tilla nga HARMAN International Industries, Incorporated është nën licencë. Markat e tjera tregtare dhe emrat tregtarë janë ato të pronarëve të tyre përkatës.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-10

Termat HDMI, Ndërfaqja multimediale me definicion të lartë HDMI, veshje tregtare HDMI dhe logot HDMI janë marka tregtare ose marka të regjistruara të HDMI Licensing Administrator, Inc.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-11

Wi-Fi CERTIFIED 6™ dhe logoja Wi-Fi CERTIFIED 6™ janë marka tregtare të Wi-Fi Alliance®.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-12

Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos dhe simboli double-D janë marka tregtare të regjistruara të Dolby Laboratories Licensing Corporation. Prodhuar sipas licencës nga Dolby Laboratories. Vepra konfidenciale të pabotuara. E drejta e autorit © 2012–2021 Dolby Laboratories. Të gjitha të drejtat e rezervuara.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-13

Google, Android, Google Play dhe Chromecast i integruar janë marka tregtare të Google LLC.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-14

Përdorimi i distinktivit Works with Apple do të thotë që një aksesor është projektuar për të punuar në mënyrë specifike me teknologjinë e identifikuar në distinktiv dhe është certifikuar nga zhvilluesi për të përmbushur standardet e performancës së Apple. Apple dhe AirPlay janë marka tregtare të Apple Inc., të regjistruara në SHBA dhe vende të tjera.

Për të kontrolluar këtë altoparlant të mundësuar nga AirPlay 2, kërkohet iOS 13.4 ose më i ri.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-15

Amazon, Alexa dhe të gjitha markat përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj.JBL-BAR-500-Sound-Bar-5.1-Channel-Dolby-Atmos-FIG-16

Përdorni telefonin, tabletin ose kompjuterin tuaj si telekomandë për Spotify. Shkoni te spotify.com/connect për të mësuar se si. Softueri Spotify është subjekt i licencave të palëve të treta që gjenden këtu: https://www.spotify.com/connect/third-party-licenses.

Dokumentet / Burimet

JBL BAR 500 Sound Bar 5.1 Kanal Dolby Atmos [pdf] Udhëzues përdorimi
BAR 500 Sound Bar 5.1 Channel Dolby Atmos, BAR 500, Sound Bar 5.1 Channel Dolby Atmos, 5.1 Channel Dolby Atmos, Dolby Atmos

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *