anko-LOGO

anko 43243471 Mbushje karikimi me valë magnetike

anko-43243471-Magnetic-Wireless-Charging-Pad-PRODUCT

karakteristika

Karikoni për çdo pajisje karikuese të përputhshme me valë, si p.sh. smartphone Apple.

Specifikim

 • input: USB-C 5V 3A, 9V 3A
 • Dalja me valë (iPhone): 5W / 7.5W
 • Dalja me valë (Airpod): 5W
 • Prodhimi maksimal total: 12.5W
 1. Lidhni një përshtatës USB të energjisë (nuk përfshihet) në prizë. Do të kërkohet përshtatës energjie 2A ose më lart.
 2. Lidhni kabllon USB-C me portën USB-C.
 3. Drita treguese Cyan LED do të ndizet në modalitetin e gatishmërisë.
 4. Vendoseni pajisjen tuaj të karikimit me valë në bllokun e karikimit me valë, drita treguese Cyan LED dhe filloni të karikoni.
 5. Për të arritur karikim të shpejtë pa tel, do të kërkohet një përshtatës i shpejtë i karikimit 3.0 ose më i lartë.

Identifikimi i dritës së treguesit:

Ngjyra e treguesit Statusi i punës
Nga Asnjë energji e lidhur
Cyan Karikimi me valë dhe i ngarkuar plotësisht (iPhone)
Vezullim Cyan (U zbulua gabim) Një objekt metalik i zbuluar në zonën e karikimit me valë.

vuri në dukje:

 1. Kur iPhone është plotësisht i ngarkuar, LED do të qëndrojë ngjyrë blu.
 2. Kur telefoni Android është plotësisht i ngarkuar, treguesi LED do të fiket.

Shënime:

 1. Mos e çmontoni ose hidhni në zjarr ose ujë, për të shmangur dëmtimin.
 2. Mos përdorni karikues wireless në ambiente shumë të nxehta, të lagështa ose gërryese, për të shmangur dëmtimin e qarkut dhe ndodh dukuria e rrjedhjes.
 3. Mos e vendosni shumë afër me shirit magnetik ose kartë çip (kartë identiteti, karta krediti, etj.) Për të shmangur dështimin magnetik.
 4. Ju lutemi mbani distancën të paktën 30 cm ndërmjet pajisjeve mjekësore të implantueshme
  (pacemakers, koklear i implantueshëm, etj.) dhe karikuesin me valë, për të shmangur ndërhyrjet e mundshme me pajisjen mjekësore.
 5. Për t'u kujdesur për fëmijët, për t'u siguruar që ata nuk do të luajnë ngarkuesin pa tel si një lodër.

Efikasiteti i karikimit me valë magnetike mund të ndikohet nga disa kuti telefoni. Përpiquni të hiqni kutitë e telefonit ose të përdorni kutinë e përshtatshme magnetike të telefonit nëse është e nevojshme. Sigurohuni që të mos ketë asnjë objekt të huaj metalik midis bllokut të karikimit dhe kutisë së telefonit gjatë karikimit.

garanci

Garancia e muajit 12
Faleminderit për blerjen tuaj nga Kmart.
Kmart Australia Ltd garanton që produkti juaj i ri të jetë pa defekte në materiale dhe punë për periudhën e përmendur më sipër, nga data e blerjes, me kusht që produkti të përdoret në përputhje me rekomandimet ose udhëzimet shoqëruese kur jepen. Kjo garanci është përveç të drejtave tuaja sipas Ligjit Australian të Konsumatorit.
Kmart do t'ju ofrojë zgjedhjen tuaj të një rimbursimi, riparimi ose shkëmbimi (kur është e mundur) për këtë produkt nëse bëhet i dëmtuar brenda periudhës së garancisë. Kmart do të mbajë shpenzimet e arsyeshme për të kërkuar garancinë. Kjo garanci nuk do të zbatohet më kur defekti është rezultat i ndryshimit, aksidentit, keqpërdorimit, abuzimit ose neglizhimit.
Ju lutemi mbani faturën tuaj si dëshmi të blerjes dhe kontaktoni Qendrën tonë të Shërbimit të Klientit në 1800 124 125 (Australi) ose 0800 945 995 (Zelanda e Re) ose përndryshe, përmes Ndihmës së Klientit në Kmart.com.au për çdo vështirësi me produktin tuaj. Pretendimet e garancisë dhe pretendimet për shpenzimet e bëra gjatë kthimit të këtij produkti mund t'i drejtohen Qendrës sonë të Shërbimit për Klientin në 690 Springvale Rd, Mulgrave Vic 3170.
Mallrat tona vijnë me garanci që nuk mund të përjashtohen sipas Ligjit Australian të Konsumatorit. Ju keni të drejtë për një zëvendësim ose rimbursim për një dështim të madh dhe kompensim për ndonjë humbje ose dëmtim tjetër të parashikueshëm të arsyeshëm. Ju gjithashtu keni të drejtë të riparoni ose zëvendësoni mallrat nëse mallrat nuk janë të një cilësie të pranueshme dhe dështimi nuk paraqet dështim të madh.
Për klientët e Zelandës së Re, kjo garanci është përveç të drejtave ligjore të vëzhguara sipas legjislacionit të Zelandës së Re.

Dokumentet / Burimet

anko 43243471 Mbushje karikimi me valë magnetike [pdf] Manuali i përdoruesit
43243471 Mbushje karikimi me valë magnetike, 43243471, Mbushje karikimi me valë magnetike, jastëk karikimi

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *