Документ

WAMPКориснички прирачник LER CA 90040 Tumnus-Mini Pedal
WAMPLER CA 90040 Tumnus-Mini Pedal

Индукции

Најмитскиот и најексклузивен тон во светот

Обем: Ја контролира вкупната излезна јачина на звук.

добијат: Оваа контрола ја прилагодува вкупната количина на засилување што се применува на патеката на сигналот. Вртењето на контролата за засилување во насока на стрелките на часовникот ќе ја зголеми количината на засилување во колото.

Требен: Ја прилагодува количината на високи тонови/јасност во сигналот. Свртете во насока на стрелките на часовникот за повеќе високи тонови.

Моќност: Оваа педала е дизајнирана за користење на извор на енергија од 9v. За да избегнете оштетување на педалата, не надминувајте 9.6 VDC, не користете позитивни адаптери со централен пин и правете не користете наизменична струја. Користењето на погрешен адаптер за напојување може да доведе до оштетување и да ја поништи гаранцијата на педалот. Оваа педала црпи приближно 21 mA на 9vdc. Гаранцијата започнува на местото на купување.

WAMPLER Pedals Ограничена гаранција

WAMPLER нуди пет (5) години гаранција на оригиналниот купувач дека овој WAMPПроизводот LER нема да има дефекти во материјалот и изработката. Потврда за продажба со датум ќе воспостави покриеност според оваа гаранција. Оваа гаранција не покрива услуга или делови за поправка на штета предизвикана од несреќа, занемарување, нормално козметичко носење, катастрофа, злоупотреба, злоупотреба, небрежност, несоодветни пакување или процедури за испорака и сервис, поправка или модификации на производот, кои не се одобрени или одобрен од ВAMPЛЕР. Ако овој производ е неисправен во материјалите или изработката како што е наведено погоре, вашиот единствен лек ќе биде поправка или замена како што е дадено подолу.

ПРОЦЕДУРИ ЗА ВРАЌАЊЕ

Во неверојатниот случај да се појави дефект, следете ја постапката наведена подолу. Неисправните производи мора да се испорачаат, заедно со потврда за продажба со датум, однапред да се плати товарот и да се осигура директно до WAMPLER SERVICE DEPT – 5300 Harbor Street, Commerce, CA 90040. Мора да се добие број за овластување за враќање од нашиот оддел за услуги на клиентите пред да се испорача производот. Производите мора да се испорачаат во нивното оригинално пакување или негово еквивалент; во секој случај, ризикот од загуба или оштетување при транзит е на товар на купувачот. Бројот за овластување за враќање мора да се појави со големи букви директно под адресата за испорака. Секогаш вклучувајте краток опис на дефектот, заедно со вашата точна адреса за враќање и телефонски број.

Кога испраќате е-пошта за да се распрашате за вратен производ, секогаш повикувајте се на Бројот за овластување за враќање. Ако ВAMPLER утврдува дека единицата била неисправна во материјали или изработка во секое време во текот на гарантниот период, WAMPLER има можност за поправка или замена на производот без дополнителни трошоци, освен како што е наведено подолу. Сите заменети делови стануваат сопственост на ВAMPЛЕР. Производите заменети или поправени според оваа гаранција ќе бидат вратени преку копнен превоз во рамките на припејд-превозот од САД. ВAMPLER не е одговорен за трошоците поврзани со забрзана испорака, ниту до WAMPLER или враќање на производот на купувачот.

Случајна или последователна штета

Во никој случај не е ВAMPLER е одговорен за какви било случајни или последователни штети кои произлегуваат од употребата или неможноста да се користи кој било WAMPЛЕР производ, дури и ако ВAMPЛЕР или ВAMPДилерот на LER е известен за можноста за таква штета или за кое било друго барање од која било друга страна. Некои држави не дозволуваат исклучување или ограничување на последователните штети, така што горенаведеното ограничување и исклучување може да не важат за вас. Оваа гаранција ви дава конкретни законски права и може да имате и други права кои може да се разликуваат од држава до држава.

ЗА ВАША ЗАШТИТА

Ве молиме пополнете ја регистрацијата на гаранцијата преку Интернет во рок од (10) десет дена од датумот на купување, за да можеме директно да ве контактираме во случај да биде издадено безбедносно известување во согласност со Законот за безбедност на потрошувачки производи од 1972 година.

Поддршка на корисниците на

Нашиот посветен персонал е подготвен да ви помогне со какви било прашања за гаранцијата или производот - ве молиме е-пошта ни на [заштитена по е-пошта] или да ни се јавите во (765)-352 8626

Ве молиме не заборавајте да ја регистрирате вашата педала што е можно поскоро по купувањето на следново web страница за да обезбедите побрза услуга ако некогаш треба да поднесете барање за гаранција: www.RegisterYourWampler.com

За подетално рачно посетете: www.wamplerpedals.com/downloads/

WAMPLERPEDALS.COM
Иконата @ Вampлерпедали
Иконата @ Вampлерпедали
Иконата @ Брајанвampлејр
Иконата / В.ampлерпедали
Иконатаyoutube.com/user/wampмачка

логото

Документи / ресурси

WAMPLER CA 90040 Tumnus-Mini Pedal [pdf] Упатство за употреба
CA 90040 Tumnus-Mini Pedal, CA 90040, Tumnus-Mini Pedal

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена