Лого на V-TAC

V -TAC LED пластична светилка за цевки -

ИНОВАТИВНО LED осветлување

ПРИРАЧНИК ЗА ЛЕД ПЛАСТИЧНИ ЦУВИ ЗА УПАТСТВО

 1. Вовед

  Голема благодарност за изборот и купувањето на V-TAC LED пластична цевка. V-TAC ќе ви служи најдобро, сепак, треба внимателно да го прочитате ова упатство пред да започнете со инсталацијата и да го чувате за идна референца. Ако имате какви било други прашања, ве молиме контактирајте го нашиот дилер или локален продавач од кој сте ги купиле вашите производи. Тие се обучени и подготвени да ве поддржат на најдобар можен начин.

 2. Производ вовед

  Оваа LED пластична цевка содржи диоди што емитуваат светлина (LED), што е најнапредна технологија за осветлување денес, нудејќи најзначајна заштеда на енергија, заштита на животната средина, долг животен век и не е потребно одржување. Има 100% подобра ефикасност и значително подобра осветленост од која било друга стара опрема.

 3. Производот завршиview:

  Заштеда на енергија, без одржување, лесна за инсталирање, висока ефикасност, ниска потрошувачка на енергија, долг живот, ниска температура и без лош отсјај.

 4. Апликација и употреба:

  Оваа LED пластична цевка може да се користи во хотели, канцеларии, фабрики, конференциски сали, сали за состаноци, комерцијални комплекси, станбени згради, училишта, колеџи, универзитети, болници итн.

 5. Барања за инсталација:
 • Инсталација само од овластен електричар
 • Температура на работната средина: од -20 ° C до +45 ° C
 • Во текот на инсталацијата треба да се обезбеди правилно заземјување
 • НЕ користете со електронски придушници
 • НЕ користете DC струја
 • Препорачливо е да го напојувате производот директно, без електричен баласт. Ако компонентите се напојуваат преку баластот, не можеме да ја гарантираме нивната долгорочна издржливост, затоа налогот ќе биде неважечки.
 1. Инструкции за инсталација:
  а ИСКЛУЧЕТЕ ја електричната енергија пред да започнете!
  б Следете го дијаграмот подолу:

V -TAC LED пластична светилка за цевки - инталација

V -TAC LED пластична светилка за цевки - 1V -TAC LED пластична светилка за цевки - 2V -TAC LED пластична светилка за цевки - 3

V -TAC LED пластична светилка за цевки - во случај

Во случај на какво било прашање/прашање со производот, можете да контактирате со нас на: [заштитена по е-пошта]
Број на НЕЕЛ: 80133970

Документи / ресурси

V-TAC LED светло за пластична цевка [pdf] Упатство за употреба
V-TAC, VT-061, VT-062, LED пластична цевка светлина

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена