Упатство за корисник за стари мобилни телефони на УНИВА

Упатство за корисник за стари мобилни телефони на УНИВА

Постар мобилен телефон УНИВА - Ви благодариме и безбедност
[заштитена по е-пошта]

Надворешни карактеристики

Постар мобилен телефон UNIWA - надворешни карактеристики

Инсталирајте Сим картичка

Постар мобилен телефон УНИВА - Инсталирајте сим картички

Инсталирајте ја батеријата

Постар мобилен телефон UNIWA - Инсталирајте ја батеријата

Вклучете / Исклучете го телефонот

Постар мобилен телефон УНИВА - Вклучете го или исклучете го телефонот

Отклучете ја тастатурата

Постар мобилен телефон UNIWA - Отклучи тастатура

Полнење

Постар мобилен телефон УНИВА - Полнење 1Постар мобилен телефон УНИВА - Полнење 2

Зачувај контакт

Постар мобилен телефон УНИВА - Зачувај контакт

Направи повик

Постар мобилен телефон УНИВА - Повикајте

Одговорете на повик

Постар мобилен телефон УНИВА - Одговорете на повик

Испратете и примајте СМС

Постар мобилен телефон УНИВА - Испраќајте и примајте СМС

Поставки за мултимедија (радио и камера)

Постар мобилен телефон УНИВА - Поставки за мултимедија (радио и камера)

Bluetooth / апликација

Постар мобилен телефон UNIWA - Bluetooth или апликација

Подесувања

Постар мобилен телефон UNIWA - Поставки 1Постар мобилен телефон UNIWA - Поставки 2Постар мобилен телефон UNIWA - Поставки 3

За брзо бирање

Постар мобилен телефон УНИВА - Брзо бирање

Поставки на СОС

Постар мобилен телефон УНИВА - поставки на СОС

Светло за факел

Постар мобилен телефон УНИВА - факел

Спецификации на производи

Постар мобилен телефон УНИВА - Спецификации на производот 1Постар мобилен телефон УНИВА - Спецификации на производот 2Постар мобилен телефон УНИВА - Спецификации на производот 3

Постар мобилен телефон УНИВА - сертификати

Документи / ресурси

Постариот мобилен телефон на УНИВА [pdf] Упатство за употреба
Мобилен телефон старешина, V1000

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена