Лого на ULINEРАЧЕТ ВРЗ-врски

ULINE заптивки за ретка

УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА

 1. Целосно заглавете ги крајните куки, така што сигурната точка за врзување се потпира на основата (Точката на лежиште) на куката.
  Никогаш не ставајте го врвот на куката.
  ULINE Ratchet Tie -Downs - РАКА ЗАБЕЛЕШКАЗАБЕЛЕШКА: Рачката секогаш мора да биде во согласност со насоката на повлекување за да се постигне работна граница на оптоварување. (Види слика 1)
  ULINE Ratchet Tie -Downs - Сл. 1
 2. Вметнете го слободниот крај на каишот преку процепот за шахти во ребра и повлечете го додека ременот не се стегне околу товарот. (Види слика 2)
  ULINE Ratchet Tie -Downs - Сл. 2.
 3. Ако рачката е затворена и заклучена, повлечете ја рачката за ослободување на бравата за да се исклучите. (Види слика 3)
  Потоа затегнете го ременот со пумпање на рачката додека ременот не се стегне. (Види слика 4)
  ULINE Ratchet Tie -Downs - РАКА ЗАБЕЛЕШКАЗАБЕЛЕШКА: Минимум две обвивки од webПотребно е треснување околу мандрелот
  ULINE Ratchet Tie -Downs - Сл. 3 ULINE Ratchet Tie -Downs - Сл. 4
 4. Заклучете го склопот на ракети со повлекување на Рачката за ослободување на бравата и притискање на главната рачка додека не се затвори целосно.
 5. За да ја ослободите напнатоста или да го отстраните врзаното, повлечете ја Рачката за ослободување на бравата и завртете ја главната рачка за 180 ° за да се заклучи во отворена положба.
  Скалата ќе може слободно да се сврти и ослободи webбинг. (Види слика 5)
  ULINE Ratchet Tie -Downs - Сл. 6

Лого на ULINE--1 800 295 5510-
uline.com

Документи / ресурси

ULINE заптивки за ретка [pdf] Упатство за употреба
Рејт Тај-Даунс

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена