Дијаграм за кутии со осигурувачи внатре во автомобилот на Тојота Камри 2011-2019 година

Во ова видео, го прикажуваме дијаграмот на кутијата со осигурувачи за патници внатре во автомобилот на Тојота Камри 2011-2019 година. Кутијата со осигурувачи се наоѓа под контролната табла на страната на возачот, сместена погоре каде што вообичаено би ги имале нозете. Ве молиме коментирајте подолу ако имате какви било прашања и благодарам што гледавте!

Дијаграм на кутија со осигурувачи

Дијаграм на кутија со осигурувачи

Дијаграм на кутија со осигурувачи

Дијаграм на кутија со осигурувачи

 

Приклучи се на разговор

4 Коментари

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена