SoundSurge 55 (TT-BH055) Дигитални слушалки за поништување на бучавата

Спецификација на производ

Број на производ -  Taotronics SoundSurge 55
Единица за погон -  Динамичен 40мм
Верзија за Bluetooth -  5.0
Аудио декодирање -  SBC, AAC, aptX
Капацитет на батеријата -  750mAh
Издржливост -   Безжичен 30 часа, може да се поврзе со кабел со извор на аудио 3.5 мм за да продолжите да го користите
Време на полнење -   Функција за брзо полнење: 5 минути можат да обезбедат 2 часа игра
Тежина -  287g

инструкции

 • Спарување на Bluetooth
  1. Долго притиснете го копчето за напојување додека ЛЕД-светлото не трепка црвено и сино
  2. Вклучете го спарувањето со Bluetooth на мобилниот телефон „Taotronics SoundSurge 55“
 • Ресетирај метод
  1. Ако слушалките не можат да се спарат со мобилниот телефон, прво избришете го записот за спарување на мобилниот телефон
  2. Ве молиме, притиснете и задржете ги копчето за напојување и копчето за јачина на звук истовремено додека ЛЕР не трепка виолетово светло 2 пати, а потоа вклучете ги слушалките.
  Ресетирањето е завршено.
  3. Повторно спарете го телефонот
 • инструкции
  1. Вклучување и исклучување: долго притиснете го копчето за напојување
  2. Прилагодете го нивото на јачина на звук: кликнете на копчето за јачина +/- еднаш
  3. Префрлување песни: долго притиснете ги копчињата за јачина на звук +/-
  4. Репродукција / пауза, одговор / исклучување: кликнете на копчето за напојување еднаш (долго притиснете 2 секунди за да го одбиете)
  5. Гласовен асистент: Без репродукција на музика, притиснете и задржете го копчето за напојување 2 секунди и потоа ослободете го откако ќе го слушнете првичниот тон
  6. Прилагодување на режимот ANC: Долго притиснете го копчето ANC за да го вклучите режимот за патување, кратко притиснете за да ја вклучите канцеларијата (Office) и режимот на амбиент

Упатство за корисник TaoTronics TT-BH055 - Преземи [оптимизиран]
Упатство за корисник TaoTronics TT-BH055 - превземи

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена