Упатство за употреба на слушалки со безжичен врат, ZEBRONICS ZEB YOGA 6

Научете како да ракувате со вашите слушалки со безжичен појас ZEBRONICS ZEB YOGA 6 со ова сеопфатно упатство за употреба. Карактеристиките вклучуваат поништување на еколошки шум, двојно спарување и поддршка за гласовен асистент. Следете ги лесните инструкции за спарување Bluetooth и уживајте во времето на репродукција до 160 часа. Прочитајте сега за да го извлечете максимумот од вашата ZEB-YOGA 6.