Упатство за употреба на BATCADDY X8 Pro Electric Golf Caddy

Упатство за употреба од серијата X8 X8 Pro X8R ВНИМАНИЕ: Ве молиме следете ги сите инструкции за склопување. Внимателно ПРОЧИТАЈТЕ ги упатствата за да ги разберете оперативните процедури ПРЕД да го ракувате со вашиот кедиум. СПИСОК НА ПАКУВАЊЕ X8 Pro 1 Кади Рамка 1 Тркало и игла против врвовите на едно тркало 2 задни тркала (лево и десно) 1 пакет батерии (батерија, торба, кабли) 1 полнач…

Упатство за употреба на Electric Golf Caddy од серијата Bat-Caddy X8

Упатство за употреба X8 Series X8 Pro X8 ВНИМАНИЕ: Ве молиме следете ги сите инструкции за склопување. Внимателно ПРОЧИТАЈТЕ ги упатствата за да ги разберете оперативните процедури ПРЕД да го ракувате со вашиот кедиум. СПИСОК НА ПАКУВАЊЕ X8 Pro 1 Кади Рамка 1 Тркало и игла против врвовите на едно тркало 2 задни тркала (лево и десно) 1 пакет со батерии (батерија, торба, кабли) 1 полнач 1…

Упатство за употреба на WIKEE X8 PRO електричен скутер

Упатство за употреба на WIKEE X8 PRO електричен скутер - преземете [оптимизирано] Упатство за употреба на електричен скутер WIKEE X8 PRO - преземете