Прирачник за употреба на IKEA SYMFONISK Рамка за слика со Wi-Fi звучник

IKEA SYMFONISK Рамка за слика со Wi-Fi звучник Склопување и вклучување на вашиот звучник Вклучете го вашиот SYMFONISK звучник. Одете во Apple App Store (уреди со iOS) или Google Play Store (уреди со Android) и побарајте Sonos. Инсталирајте и отворете ја апликацијата Sonos. Следете ги упатствата за да го поставите вашиот SYMFONISK звучник. Доколку веќе имате…

Упатство за употреба на паметен Wi-Fi звучник JBL Link Music

ШТО Е ВО КУТИЈАТА ГОРЕ И ПРЕДЕН Притиснете за да го запрете звукот, тајмерот, алармите и одговорите Притиснете >2 за да го активирате вашиот „Помошник на Google“ Осветлете кога е активен НАЗАД Спарување Bluetooth Спарување на микрофон Исклучи/вклучи звук Конекторот за напојување НАПОЧУВАЊЕ НА ПОМОШНИКОТ НА GOOGLE ПОСТАВУВАЊЕ НА GOOGLE HOME Преземете го Google Home апликација и поставете ја вашата Link Music. Поставување на AirPlay Apple…