anko I004775 Упатство за користење на паметна тава и навалена камера за Wi-Fi

Ова упатство за корисникот го опфаќа поставувањето и користењето на Wi-Fi Smart Pan и Tilt Camera I004775, вклучувајќи подготовка за поврзување, инсталирање на апликацијата Mirabella Genio и вметнување Micro SD-картичка. Научете како да го извлечете максимумот од вашиот фотоапарат со овој сеопфатен водич.