Упатство за употреба на Apple Watch Ultra Smartwatch

Упатство за употреба на ултра паметен часовник Гледајте Ултра паметен часовник Пред да користите Apple Watch, повторноview Упатството за користење на Apple Watch Ultra на support.apple.com/guide/watch-ultra. Чувајте ја документацијата за идна референца. Безбедност и ракување Видете „Безбедност и ракување“ во упатството за употреба на Apple Watch Ultra. Apple Watch, неговите оперативни системи и здравствените сензори не се медицински уреди. Изложеност на радио…