Упатство за употреба на паметен часовник Apple Watch S8

Дознајте сè за безбедно користење на паметниот часовник Apple Watch S8 со сеопфатното упатство за употреба. Добијте упатства за батерија, изложеност на RF, пречки во медицински уреди и многу повеќе. Одгview Упатството за користење на Apple Watch на support.apple.com/guide/watch за беспрекорно искуство.