Упатство за тековни WF20 Wall Forms LED Light

Научете како да го инсталирате LED светлото WF20 Wall Forms со овие сеопфатни упатства за инсталација. Проверете дали вашиот уред е правилно заземјен и запечатен за да се спречи навлегување вода. Следете ги чекор-по-чекор инструкциите за монтирање на плочата, нанесување на заптивната смеса, инсталирање на куќиштето на тела и поврзување на жици. Чувајте ја оваа референца при рака за понатамошна употреба.