Упатство за употреба на звучник со Bluetooth JBL Voice-активиран

JBL Voice-активиран Bluetooth звучник ШТО Е ВО КУТИЈАТА горната и предната задна Вклучување Поставување на Google Assistant Поставување AirPay Поставување на Apple Home Само за корисниците на AirPlay 2, Link Portable може да се постави со помош на апликацијата Apple Home. Отворете ја апликацијата Home, допрете, па допрете Додај додаток. Допрете Немам код или не можам да скенирам,…