Водич за инсталација на универзален Fire Communicator TELGUARD TG-7FP

Научете како да го инсталирате TELGUARD TG-7FP Universal Fire Communicator со ова упатство чекор-по-чекор. Следете седум едноставни чекори, вклучително и регистрирање за услугата TELGUARD, лоцирање и монтирање на единицата, програмирање и активирање на аларми и поврзување на излезите за надзор на патувањето. Достапни се и опционални врски. Преземете го упатството за инсталација за целосни упатства. Верувајте му на TG-7FP за сигурна комуникација со оган.