Сопственик на NOTIFIER 30-2021-24 and 30-2021E-24 детектори на ултравиолетови пламени

Дознајте за високо чувствителниот детектор на ултравиолетови пламен Pyrotector и неговите апликации со моделите 30-2021-24 и 30-2021E-24. Дизајнирани за внатрешна употреба, овие детектори се погодни за различни области и работат на 24 VDC. Овој прирачник за сопственик дава детални информации за инсталација, ракување и одржување.