Упатство за замена на контролната табла MINN KOTA Ulterra

Научете како да ја замените контролната табла на вашиот MINN KOTA Ulterra со нашето сеопфатно упатство за употреба. Добијте инструкции чекор-по-чекор и совети за решавање проблеми за беспрекорна замена на контролната табла Ulterra.

MINN KOTA Ulterra Упатство за употреба на мотор со слатководно тролање

Научете како да го користите MINN KOTA Ulterra слатководниот мотор за тролање со ова сеопфатно упатство за корисникот. Откријте како да го вклучувате и исклучувате моторот, да го контролирате моторот со безжичниот далечински управувач или ножната педала i-Pilot Link и да го ажурирате софтверот. Започнете со Ulterra Trolling Motor денес.

Упатство за употреба со далечински управувач MINN KOTA Ulterra i-Pilot

Научете како да го користите далечинскиот управувач MINN KOTA Ulterra i-Pilot со овој брз референтен водич. Навигирајте со леснотија користејќи функции како што се заклучување на место и запис за следење и контролирајте ја брзината на моторот и дотерувањето. Следете ги упатствата чекор-по-чекор за распоредување и складирање на вашата Ulterra со помош на далечинскиот управувач 2207102ra i-Pilot.

Водич за инсталација на димензии за монтирање MINN KOTA Ulterra

Ова упатство за употреба ги дава димензиите за монтирање за MINN KOTA Ulterra. Научете како правилно да го инсталирате и обезбедите вашиот мотор за тролање со овие лесни за следење упатства од Johnson Outdoors Marine Electronics, Inc. Посетете за повеќе информации.