TZS 19BN02 Упатство за употреба безжични слушалки за активно поништување шум

19BN02 Безжични слушалки за активно поништување шум Упатство за употреба 19BN02 Безжични слушалки за активно поништување шум ВИ БЛАГОДАРИМЕ ШТО ГО ИЗБРАВИТЕ КОРИСНИЧКИ ВОДИЧ ЗА КОРИСНИК ЗА КОРИСНИЧКИ УПАТСТВА ЗА активна бучава за поништување безжични слушалкиview ПОЛНЕЊЕ НА СЛУШАЛКИТЕ Вметнете го помалиот крај на USB-кабелот во USB-штекерот за напојување…

TZS FA-5450-3 Прирачник за турски кафемат

TZS FA-5450-3 Турски кафемат ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ Рачка со преклопување ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ Прекинувач за пилотско светло MAX индикатор за ниво на вода Безжична база за напојување 360° конектор ВАЖНИ ЗАШТУВАЊА Кога го користите вашиот котел, основните безбедносни мерки на претпазливост секогаш треба да се следат, вклучително и следново: инструкциите внимателно, дури и ако сте запознаени со апаратот. Внимателен надзор е неопходен кога…

TZS FA-5459-5 Упатство за апарати за кафе

  ПРИРАЧНИК ЗА УПАТСТВО КАФЕТИРА ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ Кога користите електрични апарати, секогаш треба да се почитуваат основните безбедносни мерки за да се намали ризикот од пожар, електричен удар и/или повреда на лица, вклучувајќи го следново, ПРОЧИТАЈТЕ И ЗАЧУВАЈТЕ СИТЕ УПАТСТВА Пред да го приклучите апаратот, сигурно томtagе означено на апаратот…

TZS FIRST FA-5407-3 Inox котел за вода со упатства

TZS FIRST FA-5407-3 Inox котел за вода Упатство ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ Капак, прекинувач за вклучување/исклучување, копче за отворање капак, рачка, индикаторско светло, изливник, прозорец за нивото на водата, индикатор за нивото на водата 360° Конектор ВАЖНИ ЗАШТУВАЊА Кога го користите вашиот котел, основна безбедност секогаш треба да се следат мерките на претпазливост, вклучувајќи го следново: Внимателно прочитајте ги сите упатства, дури и ако сте запознаени со апаратот. …

Упатство за употреба на стерео безжични слушалки TZS 22BF08

TZS 22BF08 Стерео безжични слушалки во кутијата Надview Како да се носи Микрофонот со бум може да се движи за да одговара на претпочитањето на корисникот за носење од десната или левата страна. Поставете го микрофонот по ваш избор. Ракување Вклучување Притиснете и задржете 3 секунди Исклучување Притиснете и задржете 3 секунди Јачина +/-…

TZS First Austria FA-5425-2 Упатство за патување котел со вода

TZS First Austria FA-5425-2 ПРИРАЧНИК ЗА УПАТСТВО ЗА БОКАЛ КОТЕЛ ЗА ВОДЕНИ ВОДИ ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ ИНСТРУКЦИИ! ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ Прекинувач за вклучување/исклучување на капакот со шарки. Пилотно светло МАКС Индикатор за ниво на вода ВАЖНИ ЗАШТУВАЧКИ Кога го користите вашиот котел, секогаш треба да се следат основните безбедносни мерки, вклучувајќи го следново: Внимателно прочитајте ги сите упатства, дури и ако сте запознаени со апаратот. Затвори…

TZS FIRST Austria FA-5259 Миксер за тесто со сад за упатство

TZS FIRST Austria FA-5259 Миксер за тесто со чинија Упатство за употреба TECHNICAL SPEC Voltagд: 220-240V, 50Hz Моќност: Структура 1200W (сл. A) Капак на блендерот Прекинувач на единицата за напојување Приклучок Рачка за ослободување Сад од не'рѓосувачки челик H-тепач Размахване за тесто Кука за прскање ВАЖНИ ЗАШТИТНИ Внимателно прочитајте ги сите упатства пред да го користите вашиот уред и . Не заминувај …

TZS FA-5041-2 Упатство за печка за тостер

TZS FA-5041-2 Тостер ТОСТЕР ПЕРНА Пред да го поврзете апаратот, проверете дали спецификациите на табличката со податоци одговараат на условите на електричната мрежа за напојување. Електричната безбедност на овој апарат може да се осигура само ако е правилно заземјен. СПЕЦИФИКАЦИИ 800 W • 220-240 V • 50/60 Hz ИМЕ НА…

Упатство за употреба со Bluetooth слушалки TZS TP-BF01

TZS TP-BF01 Bluetooth слушалки во кутијата Надview Како да се носи Вметнете го одвојливиот Boom Microphone во садот од 2.5 mm што се наоѓа на слушалките. Забелешка: Ве молиме целосно вметнете го микрофонот пред употреба. Микрофонот со бум може да се движи за да одговара на претпочитањето на корисникот за носење на десната или левата страна. Поставете го микрофонот на…

Упатство за употреба со Bluetooth слушалки TZS TP-BF02

TZS TP-BF02 Bluetooth слушалки во кутијата Надview Како да се носи Вметнете го одвојливиот Boom Microphone во садот од 2.5 mm што се наоѓа на слушалките. Забелешка: Ве молиме целосно вметнете го микрофонот пред употреба. Микрофонот со бум може да се движи за да одговара на претпочитањето на корисникот за носење на десната или левата страна. Поставете го микрофонот на…