Упатство за употреба на тастатура за ретро машина за пишување 7KEYS TW1867

7KEYS TW1867 Спецификација на тастатура за ретро машина за пишување МАРКА: 7KEYS КОМПАТИБИЛНИ УРЕДИ: IOS, ANDROID, Win ME, Win Vista, Win7, Win8, Win10, Linux ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПОВРЗУВАЊЕ: Безжична TEYBOARDEA копчиња за медиуми БОЈА: Дрвен ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ: Windows 10 IOS MAC БРОЈ НА КЛУЧЕВИ: 83 ПОДДРШКА ЗА БОЈА ЗА ПОДРЖУВАЊЕ НА ТАСТАРИЈАТА: RGB БАТЕРИИ: 1 литиум-јонски батерии…