Упатство за употреба HOMEDICS Total Comfort Deluxe Ultrasonic овлажнител за топла и ладна магла

Добијте ги упатствата за ултразвучниот овлажнител Total Comfort Deluxe, вклучувајќи го моделот за топла и ладна магла UHE-WM130. Следете ги важните безбедносни упатства и регистрирајте го вашиот производ за 2-годишна ограничена гаранција на Homedics.com/register.