упатство за употреба imperii Bluetooth тастатура за iPad 2/3/4 воздух

Научете како лесно да ја користите imperii Bluetooth тастатурата за воздух iPad 2/3/4 следејќи ги упатствата чекор-по-чекор во ова упатство за употреба. Со лесен дизајн, тивки копчиња и литиумска батерија што може да се полни, која трае до 55 часа, оваа тастатура е совршена за удобно и енергетски ефикасно користење.