imperii Прирачник за упатства за преносни полначи

Научете како да го полните и одржувате преносливиот полнач imperii со ова упатство за употреба. Вклучува чекор-по-чекор инструкции за користење на компјутер или USB адаптер за полнење на уредот и полнење на други уреди. Погоден за мобилни телефони и дигитални уреди со влезна струја DC-SV.