Упатство за употреба на PHILIPS TAB8505 2.1 канална звучна лента со безжичен сабвуфер

Добијте звук од првиот ред со звучната лента на Philips TAB8505 со 2.1 канали со безжичен сабвуфер. Уживајте во кинематографскиот звук со Dolby Atmos, режимот Stadium EQ и моќноста од 200W RMS. Уживајте во аудио со повеќе простории и во најновите формати на опкружувачки звук преку HDMI eARC и Play-Fi компатибилноста. Оживувајте го секој филм, спортски настан и плејлиста со појасни гласови и подлабок бас.