Упатство за употреба на PHILIPS TAB8405 2.1 канална звучна лента со безжичен сабвуфер

Научете како да ја поставите и користите звучната лента на Philips TAB8405 2.1 канали со безжичен сабвуфер. Со максимум 240 W, Dolby Atmos и DTS Play-Fi компатибилност, оваа елегантна лента за звук обезбедува филмски звук и подобар бас. Вклучете го во поставување со повеќе соби за уште поизвонредно искуство.