Упатство за употреба HOMEDICS SP-180J-EU2 безжичен масажер за тело со два буре со полнење

Научете како да го користите SP-180J-EU2 безжичен двобарел масажер за тело со овие упатства кои лесно се следат. Овој разновиден масажер може да се користи на вратот, рамената, грбот, нозете, рацете и стапалата. Доаѓа со 3-годишна гаранција и ремени што се вадат за дополнителна удобност. Времето на полнење е 5 часа со до 2 часа користење при целосно полнење.