Упатство за употреба на паметен часовник iTECH ITFSQ21

iTECH ITFSQ21 Smart Watch “This iTech Wearables smartwatch is NOT a medical device. This device and related software and applications are NOT intended for use in the diagnosis of disease or other conditions, or in the cure, mitigation, treatment or prevention of disease. Users should NOT interpret or take clinical action based on the device …

Упатство за употреба на паметен часовник HUMBOLDT EW1

EW1 Smart Watch EW1 Smart Watch User Manual Thank you for purchasing our products. This manual addresses the safety guidelines, warranty, and operating instructions. Please review this manual thoroughly before operating your device. All pictures in this manual are for illustration purposes only. Actual product may vary due to product firmware upgrades and app upgrades. …

Инструкции за паметен часовник LISKA SV-05FC

Инструкции за паметен часовник LISKA SV-05FC Забелешка за употреба: паметниот часовник може да открие динамичен и во реално време отчукувањата на срцето и крвниот притисок, но не може да се користи за која било медицинска функција. Полнење: наполнете го паметниот часовник пред употреба и проверете дали е целосно наполнет. Потврдете дека се наредени 2 вибрирачки игли од полначот од магнетен тип…

Упатство за користење на паметен часовник Ticwatch GTH

Брз водич TicWatch GTH Изглед на производот a. Копче за вклучување/назад б. Екран на допир в. Сензор за температура на кожата г. Контакти за полнење д. Сензор за отчукување на срцето Полнење и активирање Се препорачува часовникот да се полни 2-3 часа пред да се користи за прв пат. Користете го испорачаниот кабел за полнење и усогласениот адаптер за напојување…

Инструкции за паметен часовник LISKA SV-07FD

Упатство за работа со паметен часовник LISKA SV-07FD Домашно копче: долго притиснете за да го префрлите часовникот, кратко притиснете за да се вратите во мирување интерфејс, кога часовникот се заклучува, долго притиснете 10 секунди за да се рестартира. Променете го лицето на часовникот: долго притиснете го екранот, ќе има опција за лице на часовникот, допрете потврди. Главно мени: поминете лево/десно за да влезете, повлечете лево…

Sinn 144 St S ANNIVERSARY II Упатство за паметен часовник

Паметен часовник Sinn 144 St S ANNIVERSARY II Во далечната 1961 година, пилотот и инструкторот за слепо летање Хелмут Син ја основал компанијата. Оттогаш, ние сме посветени на производство на механички часовници со високи спецификации. Во 1994 година, дипломираниот инженер Лотар Шмит ја презеде компанијата. Ова го означи почетокот на нова ера за…

Инструкции за паметен часовник LISKA SV-10FD

Паметен часовник LISKA SV-10FD Ве молиме прочитајте го ова упатство за целосно да ја разберете работата на производот. Поврзан е со паметен телефон преку Bluetooth. Паметниот часовник има повеќе практични функции и услуги за практично користење на вашиот паметен телефон и некои функции за спорт и здравје. Паметниот часовник е сертифициран IP68 и може да биде…

Упатство за употреба на паметен часовник на Digilink Group DW019LITE

DW‐019liteX UM Ве молиме прочитајте го упатството пред употреба. Информациите во овој документ нема да бидат изменети или проширени во согласност со кое било известување. Часовникот треба да се полни најмалку 2 часа пред употреба. Внимание: 1.1 Водоотпорен и отпорен на прав Часовникот поддржува водоотпорен и отпорен на прав. Ве молиме следете ги упатствата подолу за да ја одржите функцијата отпорна на вода и прашина. Во спротивно, вашиот уред може да се оштети. Не користете часовник…

Упатство за корисникот Actiiv Fitband Touch

  Actiiv Fitband Touch верзија 1.1 Упатство за употреба МОДЕЛ: ACUBF001B/ACUBF001K/ACUBF001L Честитки за купувањето на Actiiv Fitband Touch. Еве сè што треба да знаете за поставувањето на вашиот нов паметен часовник со фитнес тракер што може да се носи за да можете да започнете да одите! Содржина на пакетот 1 x Fitband допир 1 x држач за полнење 1 x USB кабел 1 x…